Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - The Times They Are A Changin'

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Bob Dylan
Producer:Jim Boyer
Brian Ruggles
Coverversie van:Bob Dylan - The Times They Are A-Changin'
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live2:55КонцертCBS
460407 2
Album
CD
20/10/1987
Live2:12КонцертCBS
460 407 1
Album
LP
20/10/1987
Live2:12LeningradCBS
655546 7
Single
7" Single
1989
Live2:12LeningradCBS
655546 6
Single
12" Maxi
04/12/1989
Live 19872:55Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012
»» alles tonen

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

remember
Member
****
Klingt, dank dem akustischen Arrangement, dem Original doch sehr ähnlich.
Finale vom Russland Konzert, danach war tatsächlich alles anders.

fleet61
Member
*****
... starkes Teil ...
08/02/2005 17:05
SportyJohn
Staff
*****
Sehr schöne cover von ein Bob Dylan Klassiker..... Billy tönt ein bisschen nach "Bruce Springsteen"... B-seite zu "Leningrad" und auch im live verfassung auf sein 1987-er album "Kohuept"
09/05/2004 21:54
Rewer
Moderator
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.