Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - The Times They Are A Changin' [Live]

Cover Billy Joel - The Times They Are A Changin' [Live]
7" Single
Columbia 38 07664

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Bob Dylan
Producer:Jim Boyer
Brian Ruggles
Coverversie van:Bob Dylan - The Times They Are A-Changin'
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1987
7" Single Columbia 38 07664
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Times They Are A Changin' [Live]
  2:45
2.Back In The U.S.S.R. [Live]
  2:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55КонцертCBS
460407 2
Album
CD
20/10/1987
2:12КонцертCBS
460 407 1
Album
LP
20/10/1987
2:45The Times They Are A Changin' [Live]Columbia
38 07664
Single
7" Single
1987
2:12LeningradCBS
655546 7
Single
7" Single
1989
2:12LeningradCBS
655546 6
Single
12" Maxi
04/12/1989
»» alles tonen

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Widmann1
Member
*****
Ich finde der Song steht ihm sehr gut. Und natürlich passt der Song mit seinem Text wunderbar zu einem Konzert in Russland in den 80ern.

remember
Member
****
Klingt, dank dem akustischen Arrangement, dem Original doch sehr ähnlich.
Finale vom Russland Konzert, danach war tatsächlich alles anders.

fleet61
Member
*****
... starkes Teil ...
08/02/2005 17:05
SportyJohn
Staff
*****
Sehr schöne cover von ein Bob Dylan Klassiker..... Billy tönt ein bisschen nach "Bruce Springsteen"... B-seite zu "Leningrad" und auch im live verfassung auf sein 1987-er album "Kohuept"
09/05/2004 21:54
Rewer
Moderator
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.