Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ingeborg met Clouseau - Verlangen

Cover Ingeborg met Clouseau - Verlangen
7" Single
HKM 88/89 (be,nl)

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Stef Bos
Producer:Roland Verlooven
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Clouseau
Tamara & Tom
Lady Linn (Verlangen (Live))
Dean Saunders
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 10:01/10/1988 / Piek: 6 / Weken: 6

Tracks

09/1988
7" Single HKM 88/89 [be,nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Verlangen
  3:17
2.Clouseau met Ingeborg - Verlangen
3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17VerlangenHKM
88/89
Single
7" Single
09/1988
3:17Voor ťťn secondeHKM
655.306-2
Album
CD
1990
3:15Diamond CollectionHKM
42931
Album
CD
26/07/2004
3:1450 Vlaamse superhits deel 3Magic
180 427-2
Compilatie
CD
21/10/2005
3:13De beste Vlaamse duetten van vroeger & nuTop Act
5379718
Compilatie
CD
10/11/2017
»» alles tonen

Clouseau   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alleen met jou11/06/1988257
Anne06/05/1989117
Dansen16/09/1989613
Daar gaat ze27/01/1990115
Louise05/05/199099
Wil niet dat je weggaat21/07/1990129
Heel alleen06/10/199039
Domino08/12/1990411
Ik wil vannacht bij je slapen16/03/1991277
Geef het op04/05/1991410
Hilda20/07/199179
Altijd heb ik je lief08/02/1992611
Vanavond ga ik uit09/05/199299
Ben je daar vannacht11/07/1992167
Als je me wil17/10/1992297
Afscheid van een vriend12/12/19921214
Live Like Kings05/06/1993912
Take Me Down11/09/199399
Worship04/12/1993228
Caroline19/02/1994314
Laat me nu toch niet alleen21/01/1995717
Voorbij06/05/1995272
Swentibold29/07/1995188
Passie07/10/1995715
Zie me graag23/12/1995415
Nobelprijs07/09/1996215
Je bent niets07/12/1996278
Dat ze de mooiste is01/03/19971810
Kom naar jou10/05/1997Tip: 4 
Door de muur18/10/1997258
Heb ik ooit gezegd06/02/1999716
Ik, jij, hij of zij08/05/1999Tip: 3 
Altijd meer en meer04/09/1999395
Weather With You19/02/2000Tip: 9 
Ik geef me over13/10/20011311
En dans22/12/20011513
Brandend avontuur06/04/2002501
Bergen en ravijnen16/11/2002Tip: 2 
Vanbinnen04/09/2004218
Ik denk aan jou20/11/2004617
Hier bij jou19/03/20051011
Ik zie de hemel19/11/2005316
Weg van jou04/03/20061314
Vonken & vuur25/11/2006126
De tegenpartij24/03/2007415
Oogcontact16/06/2007Tip: 1 
Casanova (Wen er maar aan)03/11/20073510
Wat een leven15/11/20081112
Leve BelgiŽ12/09/2009163
Zij aan zij24/10/2009Tip: 2 
Als er ooit iets fout zou gaan30/01/2010Tip: 5 
De juiste vergissing29/05/2010Tip: 9 
Gek op jou25/09/20102312
Vliegtuig12/10/201316
Kan het niet alleen25/01/2014Tip: 2 
Laatste keer17/05/2014Tip: 6 
Ziel13/09/2014Tip: 11 
Onvoorwaardelijk wij13/12/2014Tip: 10 
Zin om te bewegen03/10/201596
Droomscenario13/02/2016317
Vogel voor de kat18/06/2016481
Tijd om te leven24/09/2016Tip: 12 
Ik wil je terug (Live)22/04/201749
Drums Go Boom (Live)29/04/2017Tip 
Helemaal alleen (Live)06/05/2017353
Langzaam (Live)13/05/2017Tip: 24 
Alles voor mij (Live)20/05/2017251
Zijn (Live)27/05/2017Tip 
Our House (Live)03/06/2017Tip 
Tijdmachine31/08/2019233
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oker01/04/1995159
Adrenaline05/10/1996146
87 * 9725/10/1997245
In stereo20/03/1999126
Live18/03/2000222
Ballades28/04/2001930
En dans10/11/2001155
Vanbinnen09/10/2004147
Vonken & vuur07/04/2007145
Clouseau 2010/11/2007157
97 * 0716/02/2008499
Zij aan zij24/10/2009129
Ballades [2010]20/11/2010419
Clouseau30/11/2013180
Clouseau danst05/03/2016164
Clouseau3009/09/20171101
 

Ingeborg   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Door de wind13/05/1989186
Ga niet weg19/05/19902014
Als dat gebeurt15/06/19911411
Waarom25/01/1992179
Zo dichtbij20/04/20021510
Become Silent29/01/2005Tip: 17 
Laat het maar los23/09/2017Tip 
Gratitude25/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hartrock22/04/1995267
Where The Sky Touches The Sea07/10/2017973
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 10)

gherkin
Member
****
Best wel een geslaagd nummer.

Der_Nagel
Member
****
Sängerin Ingeborg bringt Leben in dieses Stück…besser als die Version mit Clouseau alleine, aufgerundete 3.5…

southpaw
Member
****
Ordentlicher Benelux-Pop.

FranzPanzer
Member
****
Ansprechendes Werk von 1990.

Patrick3
Member
******
Uitstekend nummer.

ericwyns
Member
****
Leuke samenwerking tussen Ingeborg Sergeant en Clouseau, al blijft de inbreng van de Wautersbroers eerder beperkt tot wat achtergrondgezang. Dit nummer uit 1988 is ook terug te vinden op het Ingeborg-album "Voor één seconde" (1990). Tekst en muziek zijn van Stef Bos.

Double Trouble
Member
****
Leuk duet. Heel aardige tekst.

otnorot
Member
******
Zeer knappe tekst!
Krachtig, prachtig.

sanremo
Member
****
4+
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.