Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - So Incredible

Cover Ilse DeLange - So Incredible
CD-Single
The Entertainment Group 178493-5

Nummer

Jaar:2008
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Nate Campany
Robin Lynch
Niklas Olovson
Ilse Delange
Producer:Macho Psycho
Lyle Workman
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Bart KaŽll (Onwaarschijnlijk mooi (Live))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:07/02/2009 / Piek: 6 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 40
be  Tip: 6 (V)

Tracks

19/09/2008
CD-Single The Entertainment Group 178493-5 (UMG) / EAN 0602517849358
Toon detailsAlles beluisteren
1.So Incredible
  3:00
2.Fall
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00So IncredibleThe Entertainment Group
178493-5
Single
CD-Single
19/09/2008
2:57IncredibleUniversal
178504 4
Album
CD
17/10/2008
2:57Hitzone Best Of 2008USM
531 287-9
Compilatie
CD
14/11/2008
2:59Hitzone 48Sony
88697449502
Compilatie
CD
16/02/2009
Acoustic Version3:13Puzzle Me [CD 3 Of a 3-CD Set]The Entertainment Group
270571-2
Single
CD-Single
05/06/2009
»» alles tonen

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/20131018
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 31)

drogida007
Member
****

Ja, dieser Country Song versprüht pure Lebensfreude.

Widmann1
Member
*****
Na das nenne ich Country ... aus den Niederlanden, cool.

Sebastiaanmember
Member
****
Goed nummer van Ilse Delange.

jaccok
Member
******
Mijn favoriete single van Ilse. Daarom 6 sterren.

Musicfreaky_93
Member
******
wunderbar..

Patrick7781
Member
****
Aardig maar meer ook niet.

sophieellisbextor
Staff
*****
Une jolie chanson country ! 5*

naamloos
Member
***
Vrolijke, ongecompliceerde song van Ilse.

gherkin
Member
***
Helemaal niet so incredible, maar echt slecht is het toch ook zeker niet.

laxus
Member
*****
mooi nummer van ilse

ericwyns
Member
***
Dit nummer uit 2008 van Ilse Delange flopte volledig in Vlaanderen. Stond begin 2009 eventjes in de Ultratipparade. Matig nummer ...

Topbart
Member
***
Ik vind dit nummer niet zo ''incredible''

blup
Member
*****
mooi

JERO
Member
****
haar eerder nummer zijn minder commercieel en meer haar stijl, maar dit nummer is wel ok.

hollandfan
Member
******
Erg mooi (zoals bijna al haar liedjes!!)
TOP Ilse!

Ricartje
Member
******
Ik zie nu dat ik deze plaat nog niet beordeeld hebt, geweldige nummer en ilse is altijd goed :D

Cheetah
Member
*****
Super nummer

Philo
Member
****
radiomusik...

Gangsterwolf
Member
*****
A great song! Much better tha some other shit in the dutch charts!!

cleosijja
Member
****
een minder goede song van ilse zoals we eigenlijk altijd van haar gewend zijn , maar wel meer countrygirl ... haar nieuwe looks zijn super

willem1345
Member
******
Geweldig nummer! Verdiende 6 sterren

Der_Nagel
Member
*
Unglaublich? Nein, vielmehr gekünstelt und unglaubwürdig (kann ebenfalls incredible auf Englisch heissen)! Furchtbares Gesülze! Könnte es locker mit Francine Jordi aufnehmen!

Richard (NL)
Member
******
Eén van haar betere songs.

LLonden
Member
**
Dit nummer is niet So Incredible!

keestelpro
Member
*****
Het totaalplaatje klopt deze keer echt helemaal! Wat is ze mooi en wat zingt ze mooi en wat klinkt het mooi. Dit zou echt eens internationaal aan kunnen slaan. Doet me denken aan de betere Bedningfields maar dan met de geur van een Hollandsche hooizolder.

barend
Member
******
Zeer sterke single van Ilse DeLange. Was haar na haar verpletterende debuut in 1998 een beetje uit het oog verloren, maar met deze plaat heeft ze weer mijn volledige aandacht!

urs2222
Member
*****
...hervorragender Track...super Stimme...gutes Arrangement

SportyJohn
Staff
*****
Ja geweldig gedaan..... country bevalt me meestal niet, maar voor Ilse maak ik altijd een uitzondering.
Dit nummer heeft natuurlijk sterke invloeden uit de Verenigde Staten en is daar ook (in Californië) opgenomen... ben benieuwd wat het nieuwe album zal brengen !!

MUSICBOJ
Member
******
Ze heeft écht een prachtige stem!

DeejayDave
Member
*****
Schitterende nieuwe single van Neerlandse beste zangeres. Hopelijk scoort Ilse DeLange er weer een knijter van een hit mee.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.