Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Don't Shoot Shotgun

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10HysteriaBludgeon Riffola / Phonogram
830 675-2
Album
CD
17/08/1987
4:26Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
Live4:34Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las VegasFrontiers
FR CDVD 620
Album
CD
18/10/2013
4:27Hysteria [30th Anniversary Expanded Deluxe]Phonogram / UMC
5756078
Album
CD
04/08/2017
4:27Hysteria [30th Anniversary Super Deluxe Box]Phonogram / UMC
5756093
Album
CD
04/08/2017
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 12)

BeansterBarnes
Member
*****
Awesome track.

GrandTheftAuto
Member
******
Klasse Song!!!.

ulver657
Member
****
gut...

remember
Member
***
Stranger Titel, belanglos in allen Belangen.

Werner
Member
*****
...aufgerundete fünf...

Sven84
Member
*****
Stark.

Ňke
Member
***
Svagaste spåret på "Hysteria".
20/04/2008 16:41
Ultimate_Phil
Member
****
Kann man sich gut anhören.
11/10/2007 12:03
otterobb
Member
*****
Klasse! Gute Arbeit von Def Leppard und "Mutt" Lange.
25/05/2007 17:41
Deinonychus
Member
*****
Einer der schnelleren Songs aus "Hysteria". Zwar unverkennbar eine R.J.M.-Lange-Produktion, gefällt mir aber sehr gut, besonders der Refrain. Glasklare 5*.
19/03/2007 19:57
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
17/05/2004 23:25
southpaw
Member
****
Bang it baby, auch nicht schlecht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.