Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Excitable

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:19HysteriaBludgeon Riffola / Phonogram
830 675-2
Album
CD
17/08/1987
The Orgasmic Mix6:27Love BitesMercury
870 402-1
Single
12" Maxi
23/10/1988
Remix6:26When Love & Hate Collide [Part 2]Mercury
852423-2
Single
CD-Single
17/09/1995
4:19Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
Orgasmic Mix6:27Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.82 (Reviews: 11)

GrandTheftAuto
Member
******
Noch so ein Knaller!!!.

MichaelSK
Member
***
wenig aufregend

ulver657
Member
***
uninteressant bis nervig... 2.75

remember
Member
***
Blödes Intro, sonst relativ okay.

Werner
Member
****
...solide vier...

Sven84
Member
*****
Gut.

Ňke
Member
****
Ett av "Hysterias" svagare spår. Känns väldigt mycket 80tal.
Laatst gewijzigd: 03/10/2008 21:06
20/04/2008 16:53
Ultimate_Phil
Member
***
More filler than killer.
25/05/2007 17:52
Deinonychus
Member
****
Den neige ich zu skippen. Deutlich weniger melodiös als andere Songs auf diesem Album. Ganz knapp 4*.
19/03/2007 20:12
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
17/05/2004 23:30
southpaw
Member
***
Nicht ganz mein Geschmack.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.