Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Love And Affection

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live4:50Love BitesBludgeon Riffola / Mercury
870 147-7
Single
7" Single
01/07/1987
4:35HysteriaBludgeon Riffola / Phonogram
830 675-2
Album
CD
17/08/1987
Live4:51HysteriaBludgeon Riffola / Mercury
870 004-1
Single
12" Maxi
1987
4:37Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
Live4:50Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.54 (Reviews: 13)

Acooper
Member
****
Plaisant.

GrandTheftAuto
Member
******
Dieser Song ist so traurig schön!!!.

ulver657
Member
****
durchaus ok...

Werner
Member
****
...abgerundete vier...

Sven84
Member
*****
Stark.

hojohojo
Member
****
wieder gute Ansätze aber im Endeffekt ohne Höhepunkte

remember
Member
***
das spielten sie schon 1986 beim Monsters of Rock Festival, genau das gegenteil ist hier der fall..

Ňke
Member
******
Ett av "Hysterias" idag nästan helt bortglömda mästerverk. En magnifik låt i samma anda som "Hysteria". Underbar tidlös Leppard. En superhäftig låt att lyssna på i bilen en sommardag. Med tanke på att man släppte hela 7 singlar från albumet så är det otroligt att inte "Love and affection" blev en av dem.
20/04/2008 17:00
Ultimate_Phil
Member
****
Da hätte ich mir lieber eine anständige Rockballade als Abschluss gewünscht, der Titel des Songs hätte die Möglichkeit geboten. Was soll's, ist auch so recht gelungen.
25/05/2007 17:55
Deinonychus
Member
*****
Guter Rausschmeisser. Hat Ähnlichkeiten mit dem Titelsong, wenn er auch an jenen nicht ganz herankommt. 4,75*
19/03/2007 20:22
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
17/06/2004 16:31
donniedarko
Member
*****
... last but not least ...
17/05/2004 23:31
southpaw
Member
*****
Sehr guter Titel auf "Hysteria".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.