Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lee Towers & Jody's Singers - Highway To Freedom

Cover Lee Towers & Jody's Singers - Highway To Freedom
7" Single
Ariola 111 736 (nl)

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Michael Kunze
Dario Farina
Vincenzo Tempera
Coverversie van:Fahrenheit 104 - Highway To Freedom
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 79 / Weken: 5

Tracks

1988
7" Single Ariola 111 736 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Highway To Freedom
  3:33
2.The Good Lord Loves You
4:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Highway To FreedomAriola
111 736
Single
7" Single
1988
3:34The Real... Lee Towers - The Ultimate CollectionAriola
88985420242
Album
CD
17/02/2017

Lee Towers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's Raining In My Heart07/02/1976214
You Never Walk Alone10/07/1976106
Frankie05/08/1978232
Bless You16/06/1979186
Love Potion Number Nine21/11/1981274
I Can See Clearly Now30/10/1982105
Love Is All25/12/1982351
Run To Me (Lee Towers & Anita Meyer)18/01/1986246
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Memories01/12/20123818
Best Of Lee Towers [2013]30/03/20132516
 

Jody's Singers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

Jeroen68
Member
***
Aardige Fahrenheit 104 cover, al hou ik meer van het origineel

Topbart
Member
****
single van zijn album "In harmony" uit najaar 1988. Een gospelachtige ballad, best goed
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.