Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - Summer Teeth

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Wilco
Producer:Wilco
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21SummerteethReprise
9362-47282-2
Album
CD
1999
3:191999 - Ein Jahr und seine 20 Songs (SZ Diskothek)SŁddeutsche Zeitung
4018492240190
Compilatie
CD
16/12/2005

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Widmann1
Member
*****
Ein schöner fröhlicher Popsong, von Wilco hätt ich anderes erwartet.

Gibt's auch im Rahmen der Reihe "Ein Jahr und seine 20 Songs (SZ Diskothek)".

Dino-Canarias
Member
*****
Sehr hübsches Gitarrenspiel hier, für einmal hält der Titelsong
eines Albums absolut was er verspricht....

Ganz knappe 5.

(4.75)

remember
Member
****
Nett und easy.

southpaw
Member
****
'It's just a dream he keeps having' ... recht schön.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.