Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Supremes & The Four Tops - Stoned Soul Picnic

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Laura Nyro
Producer:Nick Ashford
Valerie Simpson
Coverversie van:Laura Nyro - Stoned Soul Picnic
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10The Magnificent 7Motown
MS 717
Album
LP
09/1970

The Supremes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Where Did Our Love Go01/09/1964712
Baby Love01/11/19641312
Come See About Me01/01/1965204
Stop! In The Name Of Love01/04/1965128
River Deep - Mountain High (The Supremes & The Four Tops)06/02/1971232
Reflections (Diana Ross & The Supremes)02/09/1989246
 

The Four Tops   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Reach Out I'll Be There19/11/1966108
Standing In The Shadows Of Love11/02/1967172
Bernadette06/05/1967166
7 Rooms Of Gloom22/07/1967183
If I Were A Carpenter27/04/1968128
It's All In The Game04/07/1970261
River Deep - Mountain High (The Supremes & The Four Tops)06/02/1971232
Simple Game04/12/1971292
Don't Walk Away27/02/198269
Indestructible12/11/1988127
Loco In Acapulco14/01/19891310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

remember
Member
***
Die Mädels klingen wie ein braver Chor, die Jungs ganz schüchtern.

Dank des guten Arrangement, was original übernommen wurde, noch halbwegs erträglich.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.