Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alanis Morissette - Spineless

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Alanis Morissette
Producer:Alanis Morissette
John Shanks
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:16So-Called ChaosMaverick
9362-48555-2
Album
CD
14/05/2004

Alanis Morissette   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Oughta Know18/11/1995391
Ironic20/07/1996619
Head Over Feet28/09/1996Tip: 10 
Thank U07/11/19982513
Hands Clean23/02/2002403
Everything08/05/2004Tip: 4 
Crazy05/11/2005Tip: 4 
Underneath14/06/2008166
Guardian08/09/2012374
Receive03/11/2012Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jagged Little Pill14/10/1995183
Supposed Former Infatuation Junkie07/11/1998524
MTV Unplugged04/12/19991020
Under Rug Swept09/03/200239
So-Called Chaos22/05/20041317
Jagged Little Pill Acoustic30/07/20051910
The Collection26/11/20054412
Flavors Of Entanglement07/06/2008814
Havoc And Bright Lights01/09/2012618
Live At Montreux 201204/05/20131931
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

begue
Member
****
Ganz guter Durchschnitt.

Gelber Blubbel
Member
*****
Interessante Melodie, aber auch etwas gewöhnungsbedürftig. Der Refrain hat aber genug Power um zu überzeugen.

Widmann1
Member
****
Gut, nicht ganz eine 5.

Hšnsi
Member
****
sehr knappe 4
31/08/2007 10:41
Kanndasdennsein
Member
*****
Ein spät zündender Ohrwurm. Klasse Melodie!
Laatst gewijzigd: 02/11/2013 12:33
28/07/2007 18:26
Oski.ch
Member
*****
Rockt ziemlich kräftig, das gefällt!
30/09/2006 13:06
Rewer
Staff
****
...gut...
01/01/2005 20:21
Phil
Staff
****
gut
03/06/2004 17:18
guitargod
Member
*****
Nochmals ein Song typisch Alanis
27/05/2004 17:28
heiko77
Member
******
am anfang nicht mein favorit, hat sich dieser song sehr gemausert, sodass er zu meinen favoriten zählt. typisch alanis eben....
21/05/2004 23:59
Michael
Member
*****
vorerst mal ne aufgerundete 5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.