Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De Strangers - Bij de rijkswacht

Cover De Strangers - Bij de rijkswacht
7" Single
GIP 3023 (be)
Gip 3023 (be)
Cover De Strangers - Bij de rijkswacht
7" Single
GIP 3023 (be)7" Single
GIP 3023 (be)

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Jacques Morali
Henri Belolo
Victor Willis
Frank Rover
Producer:Al Van Dam
Coverversie van:Village People - In The Navy
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/05/1979 (Positie 18)
Laatste week notering:23/06/1979 (Positie 26)
Piekpositie:12 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:5348 (281 Punten)
Vlaamse top 10:28/04/1979 / Piek: 1 / Weken: 19
In de landen:
be  Piek: 12 / Weken: 8 (V)

Tracks

04/1979
7" Single GIP 3023 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bij de rijkswacht [In The Navy]
  3:35
2.Melksjoekkelat mŤ neutjes [Lay Your Love On Me]
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35Bij de rijkswachtGIP
3023
Single
7" Single
04/1979
3:35Te pakke of te lateGIP
88.502
Album
LP
1979
3:35De 13 best 2Dureco
55.033
Album
LP
1981
3:3540 jaar 40 liekesDureco
1156102
Album
CD
1991
3:3645 jaar 45 liekesDureco
1163692
Album
CD
1997
»» alles tonen

De Strangers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alleen01/05/1958204
T.V. Truut01/06/1960194
'k Hem geblet...01/08/1965118
Een paljaske van ne vent10/06/1967182
Als 'k 10 miljoen had11/11/1967153
Schele Vanderlinde12/10/1974210
Chop-Shoy Fighting15/02/1975164
Oh mijnen blauwe geschelpte / ¬ntw‚rpen...14/06/1975203
Naa moette traawe08/05/1976157
Vokke / Noppes31/07/1976301
Bernhard16/10/1976192
Dure koffie09/07/1977272
'k Heb spijt da'k ik ne vent zen12/11/1977221
ņ Monsieur Brel24/12/1977223
Vader Grijzenbaard25/02/1978137
Punk27/05/1978182
Den dopper22/07/1978231
Bij de rijkswacht05/05/1979128
Azzek nog zou trouwe / 't Strand van 't St. Anneke25/10/1980251
Agget mor fret04/04/1981158
De mono-kini11/07/1981263
Strangers On 4524/10/198189
Handjes draaie / Awel awel wadoedena01/05/1982344
Lot oew' eige vraa toch nooit alleen02/04/1983153
'n Italiaanse03/12/1983212
Dikke Lou23/06/1984312
Wa d'n griet24/11/1984382
'n Antw‚rpse griet23/11/1985362
'k Zen zo gŤre polies14/06/1986234
'n Rettepetet28/03/1987242
Wa d'hee die nen dikke nek27/06/1987311
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
¬ntw‚rpe 'k zien a zoe geire15/12/2007397
Back To Back (De Strangers & Katastroof)07/07/2012133
De Strangers compleet14/11/20151343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 9)

Simimusic
Member
*****
tof nummer van de Strangers uit de 20ste eeuw.

Patrick7781
Member
***
Nog aan te horen flauwekul.

MUSICBOJ
Member
***
Een leuke, vlotte single van "De Strangers", om eens ferm op los te gaan!! Maar bij de derde keer beluisteren gaan deze "rijkswachters" al ferm gaan vervelen!! Bij 3 sterren gaan de lichten dan ook uit!! ☺

Der_Nagel
Member
***
Flämische Mitklatsch-Nummer für Uniform-Liebhaber – 2.75…

remember
Member
*
Dummheit kennt keine Grenzen.

Patrick3
Member
*****
Leuke versie van In the navy.

ericwyns
Member
****
Leuke coverversie uit 1979 van "In The Navy" (Village People) door de echte Antwerpse Strangers.

naamloos
Member
**
De Vlaamse uitvoering van In the navy van The Village People. Was in 1979 wel leuk (al snapte ik er meestal geen moer van). Nummer is nu wel erg gedateerd (en ik snap het Antwerps nog steeds niet).
Laatst gewijzigd: 12/08/2010 20:14
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.