Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Garbage - Can't Cry These Tears

Nummer

Jaar:2001
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:16BeautifulgarbageMushroom
720.0095.020
Album
CD
01/10/2001

Garbage   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It02/05/1998Tip: 17 
I Think I'm Paranoid18/07/1998Tip: 17 
The World Is Not Enough11/12/1999Tip: 7 
Androgyny06/10/2001Tip: 10 
Cherry Lips02/02/2002Tip: 18 
Tell Me Where It Hurts04/08/2007Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Garbage06/04/19963414
Version 2.016/05/1998327
Beautifulgarbage13/10/200195
Bleed Like Me16/04/20051220
Absolute Garbage04/08/2007388
Not Your Kind Of People19/05/20122812
Strange Little Birds18/06/2016339
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

drogida007
Member
****

Dieser Song wurde zu sehr auf Oldie gemacht....ganz ok geworden.

Rock'n'roll Gypsy
Member
*****
Niedlich und richtig süß. So süß, dass ich schon Zahnschmerzen bekomme :)

billbeast
Member
******
Awesome track.

remember
Member
****
Ganz auf den 60's Girlie-Pop gemacht.
Sehr nett.

Chartsfohlen
Member
***
Garbage kenne ich ehrlich gesagt spontan nur aufgrund eines Bond-Songs, ansonsten fiele mir gerade nichts ein zu dieser Band. Nach dem Titel hier ist mein Interesse aber auch wirklich nicht gestiegen, lahme Durchschnittsnummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.