Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Hippies From Hell - You Can't Always Get What You Want

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:34Have You Ever Needed Someone So Bad [2nd Issue]Bludgeon Riffola
864 151-2
Single
CD-Maxi
01/09/1992
Acoustic7:43Adrenalize [Deluxe Remastered]Mercury
060075319171
Album
CD
06/12/2009

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Hothouse Flowers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Go25/06/1988361
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)
18/03/2007 12:15
remember
Member
****
die stimme ist ungewohnt (zu dem song) aber ansonsten recht gut gecovert..
22/05/2004 15:14
SportyJohn
Member
*****
Schöner Jagger/Richards cover in acoustic version, von 3 members von Hothouse Flowers und 4 von Def Leppard... schöner "Unnplugged" version von 1992...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.