Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Tonight

Cover Def Leppard - Tonight
7" Single
Bludgeon Riffola LEP 10 (uk)

Tracks

1993
7" Single Bludgeon Riffola LEP 10 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tonight
  
2.Now I'm Here (Live)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03AdrenalizePhonogram
510 978-2
Album
CD
31/03/1992
Warts And All Acoustic4:18Two Steps BehindBludgeon Riffola
862 793-2
Single
CD-Single
01/09/1993
TonightBludgeon Riffola
LEP 10
Single
7" Single
1993
4:03Adrenalize [Deluxe Remastered]Mercury
060075319171
Album
CD
06/12/2009
Demo 24:24Adrenalize [Deluxe Remastered]Mercury
060075319171
Album
CD
06/12/2009
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 9)

drogida007
Member
****

#34 UK.

spatz-98
Member
*****
Wie immer: toller Melodic-Rock mit stampfendem Drums.

CDN: #50, 1993
USA: #62, 1993

rocker4ever
Member
*****
Top Ballade, 5!

Sven84
Member
*****
Gut.
28/04/2008 21:03
Blackbox!
Member
*****
Tolle Ballade!
27/02/2007 21:10
Deinonychus
Member
****
Eigentlich eine gute Ballade, leidet aber unter der typischen "Mutt" Lange-Produktion. Darum nicht mehr als 4*.
11/10/2006 18:09
Werner
Member
*****
...schöne Rockballade...
15/04/2006 22:02
Rewer
Staff
****
...gut...
22/05/2004 15:34
SportyJohn
Member
****
Am anfang ist es einer copy von "Stairway To Heaven" von Led Zeppelin.... -1 punkt.... jedoch einer 4: Gut song...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.