Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Broken Girl

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Sacha Skarbek
Luke Potashnick
Ilse Delange
Producer:Peter Ibsen
Sacha Skarbek
Lyle Workman
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34IncredibleUniversal
178504 4
Album
CD
17/10/2008
Live5:55Live In Ahoy [Deluxe Edition]Universal
2715421
Album
CD
04/09/2009

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/20131018
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

tigerlover
Member
***
niet mijn smaak

schlagerhansi
Member
***
Langweilig. Wie heißt gleich der Autor? Lauwarmer Pottascherich? Ja, das trifft's - nomen est omen! Wenn alle ihre Lieder so mittelprächtig wären, wäre sie sicher bald broken ;-)

SportyJohn
Staff
*****
Het eerste nummer van het inmiddels tot Platinum bekroonde album uit 2008 "Incredible"...... ! Prima !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.