Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Miracle

Cover Ilse DeLange - Miracle
CD-Single
The Entertainment Group 1795834

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Sacha Skarbek
Ilse Delange
Producer:Peter Ibsen
Sacha Skarbek
Lyle Workman
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 24

Tracks

16/01/2009
CD-Single The Entertainment Group 1795834 (UMG) / EAN 0602517958340
Toon detailsAlles beluisteren
1.Miracle
  4:30
2.Miracle (Bride Flight Version)
4:47
Extras:
Miracle (Videoclip)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:30IncredibleUniversal
178504 4
Album
CD
17/10/2008
4:30MiracleThe Entertainment Group
1795834
Single
CD-Single
16/01/2009
Bride Flight Version4:47MiracleThe Entertainment Group
1795834
Single
CD-Single
16/01/2009
4:30Single Top 100 - Volume 405 [Promo]Buma
COLON 405
Compilatie
CD
06/02/2009
4:27Hitzone 49USM
531 793-6
Compilatie
CD
17/04/2009
»» alles tonen

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.55 (Reviews: 33)

drogida007
Member
****

Ihr grösster Solo Hit (#1) !

Eine schöne Ballade, keine Frage. Aber für 5 Sterne ist mir der Song dann zu wenig gut.

Widmann1
Member
****
Gute Ballade, die mich jedoch nicht berührt.

LLonden
Member
***
Ik heb eigenlijk niet zoveel met dit nummer.

R-Daniel
Member
***
niet slecht

Patrick7781
Member
***
Matig.
Laatst gewijzigd: 26/01/2017 11:30

Raveland
Member
****
gut

gherkin
Member
***
Heb haar liever zomers en vrolijk, al is dit ook weer gaan bagger.

Topbart
Member
****
mooi nummer

drdjrene
Member
******
Prachtige plaat van Ilse de Lange, een van haar beste. Ik heb haar live gezien en ze is echt goed!
Laatst gewijzigd: 22/08/2010 00:26

JERO
Member
*****
Wederom een fantastisch mooi album en wordt na een aantal keren draaien alleen maar mooier!

super50hmtv
Member
*****
Er kwamen alleen juweeltjes van 'Incredible' en zo ook deze ballad. Uit 't niets scoort Ilse DeLange ineens hit na hit.

hollandfan
Member
******
GEWELDIG liedje van deze fantastische zangeres met een zeer goede live-band !!!!
Ilse is duidelijk een voorbeeld voor veel aanstormende talenten, en terecht!!

golab
Member
***
Blass.

southpaw
Member
*****
Sehr feine Ballade von internationaler Qualität. Geht aber nicht unbedingt unter die Haut.

Stevolution
Member
***
Een nummer dat me doet denken aan een opgewekte variant van Goodbye My Love, en dat is geen goed teken. Het refrein leent zich uitstekend voor Cartmanisatie (dat figuurtje uit Southpark met die vervelende stem) en daarmee wordt de irritatiefactor van dit nummer nog groter. Ik besef me echter dat dit allemaal subjectieve argumenten zijn en dat ik verder het nummer zelf niet echt slecht vind. Dus 3* bij deze.

S.

milanhendriks
Member
******
IJzersterk nummer van deze zangeres.
Jammer dat ie teveel gedraaid wordt op de radiozenders.

willem1345
Member
******
Een ontzettend mooi nummer, en terechte nummer 1 in de top 40, nu nog in de single top 100!

tejotejo
Member
***
te goed voor Nederland , te min voor de rest ?

Nachtwachter
Member
******
Werkelijk een prachtige song. Wat mij betreft de mooiste van Ilse de Lange. Goede produktie, mooie arrangementen, fantastisch gezongen. Hulde.

josvanpraag
Member
******
Nummer 1 in de Nederlandse top40 en een goed nummer daarom 6 sterren!

Samuelw300
Member
****
"Illse Ilse, niemand will se" :-) Nönö, der Song ist schön gesungen aber bleibt nicht unvergessen....zu 0815

urs2222
Member
*****
...ganz schöner Song...trägt gut und hat ein sehr transparentes Arrangement....ich liebe das

vancouver
Member
****
eine ordentliche Ballade mit starker Stimme interpretiert von Madame Delange, aber sehr Mainstream mässig, vermisse den leichten Country-Grass Einschlag von früheren Produktionen her
Laatst gewijzigd: 25/01/2009 14:44

lachebekje
Member
***
Zoals mijn voorganger al zei:"Niets bijzonders." Kunstmatig omhoog gejubelde zangeres. Niets op aan te merken, maar ook niet om de radio voor harder te zetten.

Der_Nagel
Member
**
nein, ein Wunder ist definitiv nicht eingetreten: fast gleich fad und langweilig wie der Vorgänger 'Incredible'...sorry Holländer, aber derzeit habt ihr auf eurem einheimischen Musikmarkt wirklich nicht viel zu bieten...könnte wohl durchaus neue Nummer 1 werden...gibt aber einfach schon viel zu viele Sängerinnen mit diesem Musikstil - Ilse Delange hat einfach nichts Eigenständiges...dieses Lied könnte z. B. auch problemlos von Maria Mena gesungen werden...

SportyJohn
Staff
******
Sängerin # 1 in NL !...... klasse ballade..... und vieleicht wieder auf platz # 1 in die NL Top 100 !

eddie4067
Member
*****
Alweer een fantastisch nummer van onze eigen Ilse Delange

Gangsterwolf
Member
******
Again a wonderful, beautifull song !!!

keestelpro
Member
*****
Ik was zo benieuwd wat de opvolger van "So Incredible" zou worden. Ik vind dit nummer echt top. Ik kan geen kritiek vinden over de zang, compositie of productie. Maar toch ben ik een beetje teleurgesteld. Ik meende namelijk te horen dat in haar vorige single een nieuwe wind was gaan waaien. Die wind is weer gaan liggen...

Richard (NL)
Member
******
Prachtige song.

Ricartje
Member
******
Kippenvel hou het dit keer maar kort

DeejayDave
Member
*****
De nieuwe single, "Miracle", van Ilse DeLange is de soundtrack van de bioscoopfilm 'Bride flight'. Schitterend zoals alleen Ilse dat kan!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.