Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Anastacia - Superstar

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Andrew Lloyd Webber
Tim Rice
Producer:Graham Pullen
Coverversie van:Murray Head - Superstar
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Andrew Lloyd Webber: 60Really Useful / Fascination / Polydor
5305517
Compilatie
CD
06/10/2008

Anastacia   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm Outta Love15/07/20001014
Not That Kind28/10/20003713
Cowboys & Kisses24/03/2001Tip: 5 
Paid My Dues01/12/2001618
One Day In Your Life06/04/2002189
Boom22/06/2002275
Why'd You Lie To Me14/09/2002Tip: 2 
You'll Never Be Alone08/02/2003443
Left Outside Alone20/03/2004520
Sick And Tired24/07/20041019
Welcome To My Truth13/11/2004Tip: 2 
Heavy On My Heart12/03/2005Tip: 2 
Everything Burns (Ben Moody feat. Anastacia)23/07/2005416
Pieces Of A Dream19/11/2005Tip: 1 
I Belong To You (il ritmo della passione) (Eros Ramazzotti & Anastacia)04/02/2006227
I Can Feel You18/10/2008384
Burning Star (Natalia meets Anastacia)25/09/2010452
Caught In The Middle19/08/2017Tip 
Nobody Loves Me Better07/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Not That Kind12/08/2000963
Freak Of Nature08/12/2001131
Divas Las Vegas (Cťline Dion, Cher, Dixie Chicks, Shakira)30/11/2002501
Anastacia03/04/2004159
Pieces Of A Dream12/11/2005831
Heavy Rotation01/11/2008436
It's A Man's World17/11/20122511
Resurrection10/05/2014459
Ultimate Collection14/11/2015781
Evolution23/09/2017616
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Redsonnya
Member
***
"Jesus Christ Superstar" traf meinen Geschmack noch nie wirklich und Anastacia macht es nicht besser. Ein interessantes Experiment für sie. Meine Ohren mögen es nicht speziell. Eine Respektdrei geht sich aus.

AllSainter
Member
****
Find ich cool

goodold70
Member
*****
Das Leadthema aus „Jesus Christ Superstar“ in einer rotzigen Anastacia-Version zu recyclieren, gehört zu den gelungeneren Versuchen, mittels Coverproduktionen bekannten Melodien einen Neuzugang zu bisher nicht beackerten Marktsegmenten zu verschaffen. Orchestrale Kollektivchoralik geht mit einer jazzigen Sololeistung der charismatischen Performerin einher: Gefällig.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.