Login
België (Vlaanderen)

Nat "King" Cole - That's You

Cover Nat "King" Cole - That's You
Cover

Nummer

Jaar:1960
Muziek/Tekst:Nelson Riddle
Chester Conn
Sammy Gallop
Producer:Lee Gillette
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37Is It Better To Have Loved And Lost?Capitol
4369
Single
7" Single
1960
2:37His Musical AutobiographyUniversal
5359776
Album
CD
09/10/2015

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smile01/12/1954216
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Darling je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
Ask Me01/03/19561012
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Fascination01/11/1957416
Send For Me01/11/1957194
Come Closer To Me01/08/1958136
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

BingTheKing
Member
****
prima plaatje

drogida007
Member
****

Nach 3 Jahren hat er es mit dieser Single endlich wieder mal in die Top Ten in UK geschafft #10.

Sacred
Member
***
ganz brauchbare Big Band Nummer von 1960
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.