Login
België (Vlaanderen)

Fabby - Little Girls

Cover Fabby - Little Girls
7" Single
F.D.D. 356.982 (be)

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Roger Baeten
Producer:Roger Baeten
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/06/1983 (Positie 39)
Laatste week notering:25/06/1983 (Positie 37)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10892 (56 Punten)
In de landen:
be  Piek: 35 / Weken: 4 (V)

Tracks

1983
7" Single F.D.D. 356.982 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Little Girls
2.Little Girls (Instr.)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Little GirlsF.D.D.
356.982
Single
7" Single
1983
Instr.Little GirlsF.D.D.
356.982
Single
7" Single
1983

Axelle Red   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Girls (Fabby)04/06/1983354
Kennedy Boulevard (Axelle)23/02/1991515
Aretha et moi (Axelle)03/08/1991343
Elle danse seule16/01/19931111
Sensualité02/10/1993619
Je t'attends21/05/19942210
Le monde tourne mal19/11/1994286
À tâtons05/10/1996354
Rien que d'y penser01/03/1997Tip: 8 
Ma prière26/07/1997Tip: 5 
Mon café01/11/1997Tip: 8 
Déjame ser mujer / Rester femme23/05/19982212
La cour des grands (Youssou N'Dour & Axelle Red)20/06/1998Tip: 14 
Con amor o no19/09/1998Tip: 17 
Ce matin08/05/1999Tip: 13 
Parce que c'est toi29/01/2000916
Bimbo à moi24/06/2000Tip: 9 
J'ai jamais dit (je serais ton amie)16/12/2000Tip: 6 
Manhattan-Kaboul (Renaud & Axelle Red)05/10/2002346
Je me fâche26/10/2002Tip: 3 
Venez vers moi22/03/2003Tip: 11 
Toujours15/11/2003Tip: 9 
Gloria24/04/2004Tip: 10 
Je pense à toi06/11/2004Tip: 4 
J'ai fait un rêve / I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)09/07/20053213
Temps pour nous14/10/20061117
Si tu savais (Janelle)16/12/2006Tip: 11 
Naïve05/05/20071820
Over 't water (Fixkes + Axelle Red)22/12/200747
La claque12/03/2011Tip: 4 
Un cœur comme le mien09/07/2011Tip: 35 
Présidente12/11/2011Tip: 27 
Rouge ardent02/02/2013818
Quelque part ailleurs11/05/2013Tip: 3 
Amour profond24/08/2013Tip: 4 
Sur la route sablée07/12/2013Tip: 13 
De mieux en mieux29/03/2014Tip: 32 
Venez vers moi [2015]19/09/2015Tip: 43 
Le monde tourne mal [2015]26/12/2015Tip: 37 
Il y en a09/04/2016Tip 
Who's Gonna Help You?09/12/2017384
Excusez-moi17/02/2018Tip: 4 
Signe ton nom12/05/2018Tip: 28 
This Girl's Gonna Kill Me07/07/2018Tip 
Quand le jour se lève27/10/2018Tip: 5 
D'autres que nous (Ycare & Axelle Red)16/02/2019Tip: 22 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sans plus attendre01/04/19951646
À tâtons02/11/1996351
Con solo pensarlo13/06/1998135
Toujours moi03/04/1999641
Alive02/12/20002514
Face A / Face B30/11/2002422
Long Box27/12/2003379
French Soul30/10/20041030
Jardin secret07/10/2006161
Sisters & Empathy24/01/2009322
Un cœur comme le mien16/04/2011426
Rouge ardent02/03/2013171
The Songs (Acoustic)07/11/2015724
Exil24/03/2018421
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.