Login
België (Vlaanderen)

Deep Purple with The London Symphony Orchestra - Pictured Within

Nummer

Muziek/Tekst:Jon Lord
Producer:Deep Purple
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live8:37In ConcertEagle
124
Album
CD
1999

Deep Purple   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Night31/10/1970611
Woman From Tokyo19/05/1973233
Smoke On The Water25/08/1973274
Child In Time04/10/1975262
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
30 : Very Best Of20/12/2003922
Machine Head27/10/20121681
Now What?!04/05/20133323
Copenhagen 197222/06/20131842
Perfect Strangers - Live26/10/20131803
Stockholm 197022/03/20141074
Made In Japan31/05/2014709
In Concert '7228/06/20141422
Live In Graz 197527/09/20141043
Celebrating Jon Lord The Rock Legend - Live At The Royal Albert Hall (Deep Purple · Bruce Dickinson · Glenn Hughes · Paul Weller · Rick Wakeman & Many Others with Orion Orchestra conducted by Paul Mann)11/10/20141154
Long Beach 197114/03/2015941
...To The Rising Sun In Tokyo05/09/2015486
From The Setting Sun... In Wacken05/09/2015595
Infinite15/04/2017721
A Fire In The Sky11/11/2017984
 

The London Symphony Orchestra   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lost O?era (Kimera And The Operaiders with The London Symphony Orchestra)23/03/1985335
Keeping The Dream Alive (Freiheit with The London Symphony Orchestra)07/01/1989274
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Timeless (Sarah Brightman & The London Symphony Orchestra)20/09/1997364
Brahms - Bartók 1 (Janine Jansen / Antonio Pappano / London Symphony Orchestra / Orchestra dell'Accademia Nazionale di Santa Cecilia)07/11/2015654
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Werner
Member
****
Braucht mir beinahe zu lange bis es in die Gänge kommt. Knappe vier.

remember
Member
****
Nach 12 Jahren (!) wieder ein Review, für den klassischen Auftakt mit dem besten Orchester der Welt.
Beide Seiten bieten aber mehr als 2 Dutzend besserer Alternativen.
27/05/2004 23:23
Rewer
Moderator
****
...gut...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.