Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Leonard Cohen - Tennessee Waltz

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live4:05Dear HeatherColumbia
514 768 2
Album
CD
25/10/2004
Live4:06The Essential [New Edition]Columbia / Legacy
88697773642
Album
CD
01/10/2010

Leonard Cohen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Darkness21/01/2012Tip: 93 
Show Me The Place04/02/2012Tip: 24 
Almost Like The Blues23/08/2014Tip: 29 
You Want It Darker19/11/2016292
Leaving The Table21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Best Of18/10/1997196
Ten New Songs20/10/200169
Dear Heather30/10/2004916
The Collection26/07/20086210
Live In London04/04/2009445
Live At The Isle Of Wight 197031/10/2009712
Songs From The Road18/09/2010519
Old Ideas04/02/2012151
Popular Problems27/09/2014143
Live In Dublin06/12/20143122
Can't Forget - A Souvenir Of The Grand Tour16/05/20151414
You Want It Darker29/10/2016168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 7)

aloysius
Member
***
Passt irgendwie nicht zu Leonard Cohen...

FranzPanzer
Member
***
Na ja, wem's denn gefällt.

Dino-Canarias
Member
****
Gemütlicher Ausklang eines leider nur bedingt befriedigenden
Alterswerks....

4 +

remember
Member
***
Sein monotoner Sprechgesang in Ehren, aber als Cowboy geht er gar nicht.

southpaw
Member
****
Wie gerade er drauf kommt, wissen nur die Götter.

Homer Simpson
Member
*****
Nicht unbedingt passend für seine Stimme aber damals gings noch einigermaßen

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.