Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Starsailor - Tell Me It's Not Over

Cover Starsailor - Tell Me It's Not Over
CD-Single
Virgin VSCDJ 1984
Cover Starsailor - Tell Me It's Not Over
CD-Single
Virgin - (be)

Nummer

Jaar:2009
Label:VIRGIN
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Starsailor
Producer:Steve Osborne
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/03/2009 (Positie 16)
Laatste week notering:20/06/2009 (Positie 34)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2343 (494 Punten)
Back Catalogue Singles:26/01/2013 / Piek: 7 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:07/03/2009 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 14 (V)
  Piek: 20 / Weken: 9 (W)

Tracks

02/02/2009
Promo - CD-Single Virgin VSCDJ 1984 (EMI) / EAN 5099926879222
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tell Me It's Not Over
  3:25
2.Tell Me It's Not Over (Instrumental)
  3:25
   
02/03/2009
Promo - CD-Single Virgin - (EMI) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tell Me It's Not Over (Nitebytes Remix)
  4:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Tell Me It's Not Over [Promo]Virgin
VSCDJ 1984
Single
CD-Single
02/02/2009
Instrumental3:25Tell Me It's Not Over [Promo]Virgin
VSCDJ 1984
Single
CD-Single
02/02/2009
Nitebytes Remix4:21Tell Me It's Not Over [Promo]Virgin
-
Single
CD-Single
02/03/2009
3:23All The PlansVirgin
6934192
Album
CD
06/03/2009
3:23Best Of 2009 - Die ErsteEMI
6967572
Compilatie
CD
27/03/2009
»» alles tonen

Starsailor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Some Of Us01/11/2003Tip: 14 
Four To The Floor29/01/2005818
Tell Me It's Not Over21/03/2009514
All The Plans11/07/2009Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Is Here27/10/2001423
Silence Is Easy20/09/2003817
On The Outside22/10/2005247
All The Plans14/03/20091220
Good Souls: The Greatest Hits26/09/2015853
All This Life09/09/2017732
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.59 (Reviews: 27)

Sgt.Pepper
Member
****
Guter Song.

drogida007
Member
*****

...sehr gut...

lumlucky
Member
****
in ordnung...

Thomas Hoffmann
Member
******
Hervorragende Pianomelodie!

ericwyns
Member
*****
Heerlijke hit van "Starsailor" uit hun album "All The Plans" (2009). De singel stond destijds veertien weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en bereikte zelfs de vijfde plaats als hoogste notering. Is mij ook vijf sterren waard.

remember
Member
***
Belanglos..

bluezombie
Member
****
Their second best song for me behind Four To The Floor. The version with Brandon Flowers is great and if I'd been able to get a download of it from iTunes or something, it's have been a big hit on my personal chart.
Laatst gewijzigd: 28/02/2018 03:46

gherkin
Member
*****
Prachtig nummer!
Laatst gewijzigd: 05/08/2018 10:51

Southernman
Member
*****
Muy buena.

otnorot
Member
****
Enkel in België een hit?
Niet slecht maar ook niet overdreven goed.
Het nummer wordt wel beter na diverse beluisteringen.

Philo
Member
***
yes, sorry, it's over...

Rewer
hitparade.ch
*****
...sehr gut...

Cheetah
Member
****
Aardig nummer

berwt
Member
***
Doet mij toch verdacht veel aan 'the hardest part' van Coldplay denken...

sophieellisbextor
Staff
****
C'est plutôt original mais je n'adore pas.

XpinkprincessX
Member
****
Recht angenehm für Zwischendurch

urs2222
Member
*****
...toller Song von SS....neckisch, diese Hammond im Soundtrack....guter Gesang....schöne Melodie...

Oski.ch
Member
*****
Mausert sich so langsam aber sicher zu meinem Lieblings-Starsailor-Song!

MUSICBOJ
Member
*****
Leuke track van "Starsailor"..

Der_Nagel
Member
****
naja, als ich den Titel sah, hatte ich ehrlich gesagt ein mulmiges Gefühl, aber ich wurde gottlob eines Besseren belehrt...anständige Nummer, doch aus dieser Ecke gibt es einfach schon Vieles, dass ähnlich klingt (Killers, Keane etc.)...4+ für den Anfang...

Samuelw300
Member
*****
.....ja gefällt auch mir sehr gut....kannte bisher nicht viel von dieser Band aber was ich hörte war stets gut....i can tell you it's not over 4 this guys :-)! schön...

nistelrooy
Member
******
Gefällt mir sehr gut !! Cooler Song !!

MŁmmelgreis
Member
*****
Starker Opener ihres vierten Albums. Melodischer, sanfter Britpop, Marke Delays oder Embrace.

Ale Dynasty
Member
******
sehr gut!

Galaxy
Member
******
...sehr gut...vorher bei viva gehört...die melodie ist klasse...

urban-style
Member
*****
ich mochte starsailor schon immer gut. freue mich deshalb umso mehr, etwas neues von ihnen zu hören. im februar soll dann das album "all the plans" erscheinen. schön melodiös, solides niveau, genügend starsailor-charakter, fünf sterne.

Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.