Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Starsailor - All The Plans

Cover Starsailor - All The Plans
Cover

Nummer

Jaar:2009
Label:VIRGIN
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Starsailor
Producer:Steve Osborne
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:11/07/2009 / Piek: 9 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 9 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:11All The PlansVirgin
6934192
Album
CD
06/03/2009
3:04Good Souls: The Greatest HitsParlophone
2564605070
Album
CD
16/10/2015

Starsailor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Some Of Us01/11/2003Tip: 14 
Four To The Floor29/01/2005818
Tell Me It's Not Over21/03/2009514
All The Plans11/07/2009Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Is Here27/10/2001423
Silence Is Easy20/09/2003817
On The Outside22/10/2005247
All The Plans14/03/20091220
Good Souls: The Greatest Hits26/09/2015853
All This Life09/09/2017732
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.93 (Reviews: 14)

drogida007
Member
****

Gut.
War ihre erste Single die es nicht mehr in die UK Charts schaffte.

ericwyns
Member
****
De singel "All The Plans" van Starsailor uit 2009 flopte in Vlaanderen helemaal, het nummer haalde slechts de Vlaamse Ultratipparade. Het is nochtans een goed nummer, maar mist wel de uitstraling van hun grootste hit "Tell Me It's Not Over".

Kamala
Member
****
...wunderschön für romantische Momente...

remember
Member
***
Wer sich so nennt kann nicht gut sein..und sind sie auch nicht.

gherkin
Member
*****
Mooi nummer van Starsailor.

Oski.ch
Member
****
Find ich nicht schlecht...

tanii
Member
******
toch weer een knap nummer van starsailor!!

otnorot
Member
***
Tamelijk irritante stem maar toch nog net *** sterren.
Starsailor heeft wel al veel betere dingen gemaakt.

Chuck_P
Member
**
viel zu fad und langweilig für meinen geschmack.

perelandra
Member
***
a bit slow, not so atractive to me

MUSICBOJ
Member
*****
Laat maar doorkomen naar de Ultratop50!! Voor mij een mooie plaat van de jongens van Starsailor!!

Der_Nagel
Member
****
nette neue Nummer mit etwas nostalgischem Touch...wird wohl die nächste Single-Auskopplung von Starsailor werden - 4*...

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.