Login
België (Vlaanderen)

The Corrs / Luciano Pavarotti - 'o surdato 'nnammurato

Nummer

Jaar:1998
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34For The Children Of LiberiaDecca
460 600-2
Album
CD
09/10/1998
3:342 For 1: Pavarotti & Friends For The Children Of Liberia + Pavarotti & Friends 2Decca
00289 4803722
Album
CD
28/05/2010

The Corrs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams01/08/1998Tip: 14 
Breathless29/07/20001713
Irresistible11/11/2000Tip: 3 
Give Me A Reason07/04/2001Tip: 9 
Would You Be Happier?27/10/2001Tip: 5 
Summer Sunshine22/05/2004462
Angel18/09/2004Tip: 17 
Bring On The Night21/11/2015Tip: 78 
Stay06/02/2016Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Talk On Corners08/08/1998540
Forgiven, Not Forgotten13/03/1999433
Unplugged27/11/1999239
In Blue22/07/2000229
Best Of The Corrs27/10/2001516
Borrowed Heaven05/06/2004621
Home01/10/20051412
Dreams - The Ultimate Corrs Collection09/12/2006942
White Light05/12/20153213
Jupiter Calling18/11/2017305
 

Luciano Pavarotti   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Caruso04/08/1990351
Miserere (Zucchero & Pavarotti)24/10/1992249
Miss Sarajevo (Passengers)16/12/1995521
Live Like Horses (Elton John & Luciano Pavarotti)07/12/1996Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The 3 Tenors In Concert 1994 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Mehta)01/04/1995345
Pavarotti & Friends 2 (Pavarotti & Friends)17/06/1995722
Original Soundtracks 1 (Passengers)02/12/1995353
Tutto Pavarotti30/12/19952411
In België16/03/1996491
Together For The Children Of Bosnia (Pavarotti & Friends)23/03/1996715
For War Child (Pavarotti & Friends)30/11/1996810
Greatest Hits29/11/1997318
The 3 Tenors - Paris 1998 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Levine)05/09/1998147
For The Children Of Liberia (Pavarotti & Friends)26/12/1998473
The Three Tenors At Christmas (The 3 Tenors)06/01/2001471
Pavarotti Forever22/09/2007620
The Best (Farewell Tour)15/09/20121562
The 50 Greatest Tracks26/10/20136717
Classic Duets15/11/20142001
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

remember
Member
****
Stimmungsmacher, die Geschwister aber hier nur aus der 2. Reihe..
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.