Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Andy Sierens A.K.A. Vijvenveertig feat. Hooverphonic - Mijn leven

Cover Andy Sierens A.K.A. Vijvenveertig feat. Hooverphonic - Mijn leven
CD-Single
Evil Penguin - (be)

Nummer

Jaar:2009
Label:EVIL PENGUIN
Distributeur:LC
Muziek/Tekst:Alex Callier
Pinar Yavas
Andy Sierens
Seppe De Klerck
Producer:Seppe De Klerck
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/02/2009 (Positie 1)
Laatste week notering:11/04/2009 (Positie 39)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5167 (293 Punten)
Back Catalogue Singles:02/07/2011 / Piek: 5 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:07/02/2009 / Piek: 10 / Weken: 1
Vlaamse top 10:14/02/2009 / Piek: 1 / Weken: 13
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 9 (V)

Tracks

02/02/2009
Promo - CD-Single Evil Penguin - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mijn leven
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Mijn leven [Promo]Evil Penguin
-
Single
CD-Single
02/02/2009
3:22MNM Big Hits 2009.1EMI
6977162
Compilatie
CD
27/03/2009
3:24Ne stap verderEvil Penguin
LCM800244
Album
CD
11/05/2009
3:22VTM 30 - 30 jaar muziekUniversal
538.650-2
Compilatie
CD
01/02/2019

Hooverphonic   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eden27/02/1999Tip: 12 
Mad About You01/07/20002314
Vinegar & Salt04/11/2000Tip: 6 
Out Of Sight10/03/2001Tip: 11 
Jackie Cane29/09/2001Tip: 3 
The World Is Mine05/10/2002481
Sometimes18/01/2003367
One12/04/2003Tip: 11 
The Last Thing I Need Is You11/10/2003Tip: 2 
Wake Up03/09/2005Tip: 2 
You Hurt Me18/02/2006442
Dirty Lenses18/03/2006Tip: 11 
Expedition Impossible27/10/2007304
Gentle Storm24/11/2007Tip: 4 
Circles29/03/2008Tip: 23 
Mijn leven (Andy Sierens A.K.A. Vijvenveertig feat. Hooverphonic)14/02/200919
The Night Before13/11/2010324
Anger Never Dies26/03/2011513
One Two Three20/08/2011481
Heartbroken22/10/2011Tip: 5 
Happiness17/03/2012403
Unfinished Sympathy16/06/2012277
Renaissance Affair [2012]06/10/2012Tip: 8 
George's Cafť01/12/2012Tip: 30 
Amalfi28/09/2013425
Ether01/02/2014Tip: 4 
Boomerang31/05/2014Tip: 6 
Gravity04/10/2014Tip: 4 
Badaboum21/11/2015321
I Like The Way I Dance23/04/2016238
Deep Forest21/05/2016Tip 
Hiding In A Song01/10/2016353
You19/11/20162610
Romantic28/04/20181418
Uptight29/09/20181717
Looking For Stars22/06/2019411
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A New Stereophonic Sound Spectacular (Hoover)17/08/19961713
Blue Wonder Power Milk16/05/1998714
The Magnificent Tree02/09/20002107
Presents Jackie Cane05/10/2002134
Sit Down And Listen To04/10/2003445
No More Sweet Music19/11/2005231
Singles 96-0625/11/2006827
The President Of The LSD Golf Club13/10/2007426
The Night Before04/12/2010248
With Orchestra17/03/2012138
With Orchestra Live03/11/2012140
Collected15/12/20121363
Reflection23/11/2013161
In Wonderland26/03/2016147
The Best Of29/10/2016356
Looking For Stars24/11/2018421
 

Andy Sierens A.K.A. Vijvenveertig   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mijn leven (Andy Sierens A.K.A. Vijvenveertig feat. Hooverphonic)14/02/200919
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 8)

otnorot
Member
**
Het is geweldig dat iemands droom (die van Andy) is uitgekomen en het is tragisch wat er met hem gebeurd is.
Op deze plek echter worden CD's besproken en becommentarieerd en los van het feit dat deze single voor sommige mensen zeer veel betekent en los van het feit dat de opbrengst van deze single naar een goed doel gaat moet ik me helaas aansluiten bij Muchana want... dit is puur als single bekeken... helemaal niet goed.

remember
Member
***
schön instrumentiert, über den Rest den Mantel des Schweigens..

Muchana
Member
*
Kijk, ik ga er geen doekjes omwinden, ik vind deze single echt niet leuk klinken en dat los van het feit dat de single een grote betekenis had voor Andy.

checo_69
Member
******
kvint heel goed juist jammer da je alleen ma die vrouw hoort zingen het is lijk andy zijn nummer en je hoort allen maar haar zingen

dries373
Member
*****
mooi nummer, maar jammer dat hij het niet meer kan meemaken dat hij op 1 staat.

Der_Nagel
Member
****
direkt von 0 auf #1 in Belgien...gute Nummer, dennoch nicht der absolute Überflieger...

MUSICBOJ
Member
******
Andy Sierens is inmiddels al overleden! Zijn droom was een nummer te maken! Dat gebeurde en ik hoop uit de grond van mijn hart dat het een grote hit mag worden!! Dik 6 sterren.. Single downloaden kan op www.vtm.be/hartvoormekaar !!!

Hopelijk binnenkort in de Ultratop!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.