Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lasgo - Gone

Cover Lasgo - Gone
CD-Maxi
HITT / N.E.W.S. N01.2787.124 (be)

Nummer

Jaar:2009
Label:SINUZ/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Muziek/Tekst:Peter Luts
Jef Martens
Producer:Peter Luts
Jef Martens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/03/2009 (Positie 28)
Laatste week notering:13/06/2009 (Positie 50)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2951 (449 Punten)
Dance:14/03/2009 / Piek: 1 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:07/03/2009 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 17 / Weken: 13
be  Piek: 5 / Weken: 14 (V)
  Tip: 21 (W)
fi  Piek: 13 / Weken: 1

Tracks

23/03/2009
CD-Maxi HITT / N.E.W.S. N01.2787.124 [be] / EAN 5414165027874
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gone (Radio Edit)
  3:00
2.Gone (Extended Mix)
  4:51
3.Gone (Sebastian Dali Remix)
  6:45
4.Gone (Felix Project Remix)
  4:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:00GoneHITT / N.E.W.S.
N01.2787.124
Single
CD-Maxi
23/03/2009
Extended Mix4:51GoneHITT / N.E.W.S.
N01.2787.124
Single
CD-Maxi
23/03/2009
Sebastian Dali Remix6:45GoneHITT / N.E.W.S.
N01.2787.124
Single
CD-Maxi
23/03/2009
Felix Project Remix4:53GoneHITT / N.E.W.S.
N01.2787.124
Single
CD-Maxi
23/03/2009
2:56Top Selection 8541 / N.E.W.S.
N01.2770.020
Compilatie
CD
23/03/2009
»» alles tonen

Lasgo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Something23/06/2001519
Alone17/11/2001313
Pray19/10/20021112
Surrender24/01/2004611
All Night Long15/01/2005812
Who's That Girl? (Lasgo feat. Dave Beyer)09/07/20052210
Lying12/11/20051611
Out Of My Mind06/09/2008723
Gone14/03/2009514
Lost29/08/200949
Over You05/12/2009234
Tonight03/07/2010295
Here With Me02/07/2011306
Sky High12/05/2012Tip: 5 
Can't Stop13/10/2012Tip: 18 
Something 2013 (Lasgo feat. Taylor Jones)23/03/2013Tip: 8 
Feeling Alive06/07/2013Tip: 21 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Some Things01/12/20011110
Far Away12/02/20051510
Smile19/09/2009815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 36)

Roefe
Member
****
Ist halt kein "Something" mehr.

Widmann1
Member
****
"Geht" auch.

bjorn614
Member
*****
Blijft wel goed

LLonden
Member
*****
Dit is ook een lekkere plaat van Lasgo. 5 sterren!!

ericwyns
Member
****
"Gone" werd een vrij grote hit in de Vlaamse Ultratop 50 anno 2009: veertien weken genoteerd met een piek op plaats 5. Ook terug te vinden op hun album "Smile" (2009).
4+

super50hmtv
Member
****
Deze plaat is wel leuk om es te horen, maar daarna wijk ik toch meer uit naar 'Something' en Óut Of My Mind'. Dit is een beetje standaard. Saai nog net niet (behalve natuurlijk Jelle, want Jelle is HOT!!)

SportyJohn
Staff
***
Schon Hit # 7 in die NL Top 100 von Lasgo!
...im Club ist es ein richtige 4 á 5er song !.... aber heute hitten dem PC ist es weniger !

BeansterBarnes
Member
****
Another dance gem out of Europe.

DaMatz
Member
*****
Die Vorgänger gefallen mir besser, aber trotzdem ein sehr gutes Lied.

Schlappen
Member
****
höchstens 4, mit Erinnerungs-Bonus an "Something"
irgendwie bisschen hektisch, nicht mehr so wie früher

Beastmaster
Member
****
überdurchschnittlich

Rsca_007
Member
******
Beste Belgische Dance

sophieellisbextor
Staff
*****
Encore un bon single dance de Lasgo !

willem1345
Member
****
Lekker nummer!

chartmeester
Member
***
een aardig nummer, alhoewel het niet mijn muziekstijl is

Ricartje
Member
****
Goede opvolger van out of my mind, die ook leuk en sexy klinkt, ook deze plaat licht lekker in het gehoor.

Galaxy
Member
****
...ganz okay...

DrBassdrum
Member
****
Ik vind het niet meer de Lasgo zoals in het begin was. Vooral de debuutplaat is nu al een klassieker... Maar de laatste jaren vind ik dat de muziek steeds meer op elkaar gaat lijken van Lasgo. Toch nog 4 sterren.

Big Smoke
Games
****
...gut...

Supersok
Member
****
nou... ik dacht dat we eigenlijk wel klaar waren met Lasgo, maar dit klinkt helemaal niet verkeerd. Lijkt erop dat ze echt hun best hebben gedaan dit keer. Kan best een bescheiden hitje worden

DeejayDave
Member
**
Hmm.. Nee, deze muziek is echt niet mijn smaak.

urs2222
Member
***
...höchstdurschnittlicher Disco-Track....

Sacred
Member
***
nicht mehr so wie einst

Samuelw300
Member
*****
....stark aber "something" war viel besser....

jeankeL
Member
*****
ik kan deze plaat wel smaken. 5 sterren dus.

dries373
Member
*****
Waardige en sterke opvolger van out of my mind. Zal algauw de top 5 binnenstormen.

Maxiime_Dude
Member
******
Héel Goed lieke!
Gaat zeker potten breken !
x

Paperinik
Member
******
Ausgezeichnet!

Der_Nagel
Member
****
der neueste Streich von Lasgo: nicht schlecht, aber auch nicht wirklich etwas Neues...greift auf das Altbewährte zurück - vorerst 4*...

tejotejo
Member
**
dankzij MNM veel airplay ,beetje onterecht wat het is maar weinig soeps

Muchana
Member
*****
Leuke dance! Go Lasgo! Stoot Milk Inc. van die 'dancetroon'

Gregory [H]ouse
Member
******
Oops this is A W E S O M E

Never tought i'd love an electro house track...but uhh here you have me giving 6 stars to this addictive and quality tune.

MUSICBOJ
Member
******
Ook ik vind deze song zeker niet slécht!!

Cheetah
Member
******
Goed nummer ook een mooie clip deze is veel beter dan out of my mind
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.