Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Nieuwe meisjes

Cover Yevgueni - Nieuwe meisjes
CD-Maxi
Petrol - (be)

Nummer

Jaar:2009
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Klaas Delrue
Yevgueni
Producer:Wouter Van Belle
Klaas Delrue
Geert Noppe
Maarten Van Mieghem
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 10:11/04/2009 / Piek: 7 / Weken: 6

Tracks

11/05/2009
Promo - CD-Maxi Petrol - (EMI) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nieuwe meisjes
  2:59
2.Nieuwe meisjes (Buscemi Remix)
  3:41
3.Nieuwe meisjes (Lick My Click Remix)
  2:54
4.Nieuwe meisjes (Where's Waldo Remix)
  3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57We zijn hier nu tochPetrol
0783112
Album
CD
23/03/2009
2:59Nieuwe meisjes [Promo]Petrol
-
Single
CD-Maxi
11/05/2009
Buscemi Remix3:41Nieuwe meisjes [Promo]Petrol
-
Single
CD-Maxi
11/05/2009
Lick My Click Remix2:54Nieuwe meisjes [Promo]Petrol
-
Single
CD-Maxi
11/05/2009
Where's Waldo Remix3:28Nieuwe meisjes [Promo]Petrol
-
Single
CD-Maxi
11/05/2009
»» alles tonen

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017541
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
****
Diesem Stück mit Lalala der Belgier lauschen die Damen dort gerne zu – 4+…

Patrick3
Member
*****
Toffe plaat.

gherkin
Member
*****
Niet zo'n geweldig sterk nummer als hun beste werk, maar zeker goed genoeg voor 5 sterren. Beter dan dit vind je ze niet meer bij ons.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.