Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)

Cover Petula Clark - San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)
Cover

Nummer

Jaar:1967
Muziek/Tekst:John Phillips
Producer:Sonny Burke
Coverversie van:Scott McKenzie - San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1967
7" Single Vogue 45-1439 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)
  3:12
2.Resist
2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)Vogue
45-1439
Single
7" Single
1967
3:1220 SuperhitsVogue
6.24236
Album
LP
1980
3:14Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

remember
Member
****
Recht gut auch mit weiblicher Stimme. Beim ersten Hören dachte ich an die junge Bonnie Tyler.
Laatst gewijzigd: 05/06/2015 17:06
28/07/2007 22:10
oldiefan1
Member
******
Kommt zwar nicht an Scott Mc Kenzie heran, trotzdem 6*
30/05/2004 19:20
Rewer
Moderator
***
...weniger...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.