Login
België (Vlaanderen)

Tony Bennett with Juanes - The Shadow Of Your Smile

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Paul Francis Webster
Johnny Mandel
Producer:Phil Ramone
Coverversie van:Johnny Mandel - Shadow Of Your Smile
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:32Duets - An American Classic [Limited Edition]Columbia
8869 7028 3298
Album
CD
26/09/2006
4:34Duets - An American ClassicRPM / Columbia
82876 80979 2
Album
CD
26/09/2006
4:32Duets - An American ClassicSony
SICP-1152
Album
CD
2006
4:32Duets - An American ClassicRPM / Columbia
82876885872
Album
CD
2006
4:35The ClassicsRPM / Columbia
88883749022
Album
CD
30/08/2013

Juanes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Es por tí10/04/2004Tip: 10 
La paga (Juanes feat. Taboo)10/07/2004Tip: 3 
La camisa negra18/03/2006333
A Dios le pido19/08/2006339
Me enamora17/11/2007Tip: 18 
La señal (MTV Unplugged)07/07/2012Tip: 82 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mi sangre04/03/2006238
La vida es un ratico03/11/2007746
 

Tony Bennett   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Body And Soul (Tony Bennett & Amy Winehouse)24/09/2011131
Anything Goes (Tony Bennett & Lady Gaga)27/09/2014Tip: 9 
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)13/12/2014Tip: 45 
Fascinating Rhythm (Tony Bennett & Diana Krall)08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duets - An American Classic11/11/2006396
Duets II24/09/20111328
Viva Duets27/10/20121054
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)04/10/2014433
Love Is Here To Stay (Tony Bennett & Diana Krall)22/09/2018228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

staetz
Musikdatenbank
*****
Wenngleich Juanes für die wunderbare Komposition sicherlich nicht die vorteilhafteste Stimme besitzt, verfügt auch diese Interpretation aus Bennetts "Duets"-Umfeld über geschmeidigen Klang, was auch am von Phil Ramone nett ausgerollten Orchestralteppich liegt. Die aus Sympathie für den Standard relativ stark aufgerundete 5 passt.

Southernman
Member
*****
Muy buena.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.