Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The XX - Blood Red Moon

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


The XX   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands27/02/2010162
Angels28/07/2012293
Reunion24/11/2012Tip: 30 
Chained01/12/2012471
Fiction29/06/2013Tip: 42 
On Hold26/11/20161118
Say Something Loving14/01/2017Tip: 4 
I Dare You24/06/2017Tip: 5 
Dangerous03/02/2018Tip: 26 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
XX19/09/2009978
Coexist15/09/2012142
I See You21/01/2017187
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

MŁmmelgreis
Member
***
Ich kann jetzt nicht schreiben "uninspiriert", denn das ist schon thinking man (woman)-Musik, bei der etwas überlegt wurde. Aber auf mich wirkts so fürchterlich langweilig / gelangweilt / langweilend. Eine Mischung ödestem Schrott-R'n'B und passablem Electropop (Hör ich da eine Spur Metronomy und Friendly Fires?!).
Zeit ins Bett zu gehen.
3.5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.