Login
België (Vlaanderen)

Louis Neefs - Toch ben je oma

Cover Louis Neefs - Toch ben je oma
7" Single
Pyramid P.91.01.7.S (be)

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Wim Kersten
Gerrit den Braber
Producer:Piet Daalhuysen
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/06/1991 (Positie 44)
Laatste week notering:03/08/1991 (Positie 30)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7337 (173 Punten)
Vlaamse top 10:01/06/1991 / Piek: 2 / Weken: 7
In de landen:
be  Piek: 19 / Weken: 7 (V)

Tracks

1991
7" Single Pyramid P.91.01.7.S [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Toch ben je oma
  3:35
2.De lente
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Het beste uit Tien Om Te Zien Vol. 6Dino
DNCD 1267
Compilatie
CD
1991
3:35Toch ben je omaPyramid
P.91.01.7.S
Single
7" Single
1991
3:34Dat goed gevoelArcade
01 7060.61
Compilatie
CD
1992
3:34Willy Sommers presenteert de Vlaamse Top 50Magic
180 235-2
Compilatie
CD
21/09/2001
3:36Het beste vanUniversal
983 5151
Album
CD
25/11/2005
»» alles tonen

Louis Neefs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever01/05/1960164
Mijn dorpje in de Kempen01/10/1960204
Ik lees in je ogen01/11/1963108
Sixteen Tons01/12/1963149
Een gitaar in de nacht01/10/1964138
Wat een leven08/01/19661011
Ik heb zorgen01/04/1967710
Jennifer Jennings05/04/1969135
Laat ons een bloem13/06/1970252
Margrietje (De rozen zullen bloeien)01/07/1972413
Omdat ik van je hou06/01/1973224
Martine09/06/1979301
Susa-Nina26/12/1981253
Toch ben je oma22/06/1991197
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face To Face (Ann Christy / Louis Neefs)21/03/19981510
Het beste van17/12/20051526
Louis Neefs 8026/08/2017529
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

sanremo
Member
***
3+

ericwyns
Member
****
Best een charmante singel van wijlen Louis Neefs uit het jaar 1978.
Laatst gewijzigd: 11/11/2012 21:08

Patrick3
Member
*****
Ode aan de oma.Prachtig.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.