Login
België (Vlaanderen)

Louis Neefs, Günther Neefs & Toots Thielemans - Laat ons een bloem

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Wallace Whyton
Phil Van Cauwenbergh
Coverversie van:Wally Whyton - Leave Them A Flower
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Louis Neefs - 20 jaar laterMercury
013 2192
Compilatie
CD
06/11/2000
3:28Goud van hierARS
2705021
Album
CD
29/05/2009

Louis Neefs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever01/05/1960164
Mijn dorpje in de Kempen01/10/1960204
Ik lees in je ogen01/11/1963108
Sixteen Tons01/12/1963149
Een gitaar in de nacht01/10/1964138
Wat een leven08/01/19661011
Ik heb zorgen01/04/1967710
Jennifer Jennings05/04/1969135
Laat ons een bloem13/06/1970252
Margrietje (De rozen zullen bloeien)01/07/1972413
Omdat ik van je hou06/01/1973224
Martine09/06/1979301
Susa-Nina26/12/1981253
Toch ben je oma22/06/1991197
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face To Face (Ann Christy / Louis Neefs)21/03/19981510
Het beste van17/12/20051526
Louis Neefs 8026/08/2017529
 

Toots Thielemans   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Witse (Soundtrack / Johan Hoogewijs / Toots Thielemans)21/02/2004667
One More For The Road25/03/20061120
European Quartet Live04/09/2010309
Toots 90 - The Best Of28/04/2012281
Yesterday & Today19/05/20121743
Toots 90 - 90 Yrs. (Toots Thielemans European Quartet)19/05/20124123
Contrasts...22/03/20141523
The Nearness Of You26/08/20171118
 

Günther Neefs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik laat me gaan03/08/1991305
Daarom zeg ik nee30/11/1991245
Hier in dit land21/03/1992209
Meer dan een vriendin05/12/1992453
Ik blijf bij jou07/08/1993383
You've Lost That Loving Feeling28/09/1996316
Sixteen Tons30/11/1996Tip: 3 
You'll Never Walk Alone15/03/1997Tip: 17 
Satisfaction Guaranteed06/09/1997403
As gau paust... (Günther Neefs & De Laatste Showband)26/02/2005257
Welkom thuis11/12/2010Tip: 33 
Vliegtuig naar de zon09/07/2011Tip: 40 
Jij en ik03/12/2011Tip: 66 
Oh Madeleine25/02/2012Tip: 80 
Het mannetje in je hart21/07/2012Tip: 70 
Altijd van mij22/12/2012Tip: 87 
Vrouw van mij23/02/2013Tip: 55 
Your Love Still Brings Me To My Knees28/09/2013Tip: 39 
Wat een dag28/06/2014Tip: 18 
Zoveel te doen11/06/2016Tip: 24 
Mea culpa17/06/2017Tip: 28 
Roadtrip van mijn leven28/07/2018Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Special Request12/10/1996426
Special Request 220/09/1997319
The Love Album20/02/1999514
Swing Is The Thing06/04/20021612
15 - Het allerbeste01/10/2005852
My Soul02/02/20081913
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.