Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Rhythms Del Mundo feat. Amy Winehouse - Cupid

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Sam Cooke
Producer:Kenny Young
Coverversie van:Sam Cooke - Cupid
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Rhythms del mundo - ClassicsPolystar
06025 2710218
Compilatie
CD
31/07/2009

Amy Winehouse   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rehab10/02/20071030
You Know I'm No Good14/04/2007Tip: 2 
Back To Black29/09/20073215
Tears Dry On Their Own08/12/2007Tip: 3 
Valerie (Mark Ronson feat. Amy Winehouse)01/03/20081821
Love Is A Losing Game29/03/2008Tip: 16 
It's My Party (Quincy Jones feat. Amy Winehouse)18/12/2010Tip: 11 
Body And Soul (Tony Bennett & Amy Winehouse)24/09/2011131
Our Day Will Come24/12/2011481
Will You Still Love Me Tomorrow?04/02/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To Black03/02/20071176
Frank - Deluxe Edition31/05/2008352
Frank / Back To Black06/08/20113610
Lioness: Hidden Treasures10/12/2011340
The Album Collection29/09/20126422
At The BBC24/11/20128120
Amy (Soundtrack / Antonio Pinto and Amy Winehouse)07/11/20155010
 

Rhythms del Mundo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Revival (Rhythms del mundo)28/08/2010651
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Kamala
Member
***
...bitte nicht so - Cupid, das Original, ist von Sam Cooke^^ - dieser Rhythmus passt einfach nicht...-3

Benny Rees
Member
******
Als je goed bent kom je terug! Requiescat In Pace Amy en je fans zullen jouw muziek nooit vergeten!

remember
Member
***
mässiges Cover des Johnny Nash Oldies, karibischer Rumba mit einem ordentlichen Schuß Casacha..
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.