Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Rhythms Del Mundo feat. Jack Johnson - Imagine

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:John Lennon
Yoko Ono
Producer:Kenny Young
Coverversie van:John Lennon / Plastic Ono Band - Imagine
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13Rhythms del mundo - ClassicsPolystar
06025 2710218
Compilatie
CD
31/07/2009

Jack Johnson   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Had Eyes09/02/2008Tip: 3 
You And Your Heart19/06/2010Tip: 17 
In The Morning21/01/2012Tip: 90 
I Got You29/06/2013Tip: 9 
Radiate12/10/2013Tip: 32 
Washing Dishes12/10/2013Tip: 55 
My Mind Is For Sale05/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Between Dreams12/03/2005546
Sing-A-Longs And Lullabies For The Film Curious George (Jack Johnson and Friends)25/02/20064811
Sleep Through The Static09/02/2008813
En concert07/11/2009601
To The Sea05/06/20101315
Best Of Kokua Festival (Jack Johnson & Friends)19/05/20121821
From Here To Now To You21/09/2013821
All The Light Above It Too16/09/2017513
 

Rhythms del Mundo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Revival (Rhythms del mundo)28/08/2010651
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

remember
Member
**
Auch meine ewige #1 bleibt nicht verschont, hier in einer völlig überflüssigen Version. Jegliches Feeling des Originals geht hier verloren..
Laatst gewijzigd: 18/03/2016 16:26
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.