Login
België (Vlaanderen)

Mireille Mathieu - Je ne suis rien sans toi

Cover Mireille Mathieu - Je ne suis rien sans toi
Cover

Nummer

Jaar:1968
Muziek/Tekst:Les Reed
André Pascal
Coverversie van:Tom Jones - I'm Coming Home
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/03/1968 (Positie 16)
Laatste week notering:30/03/1968 (Positie 16)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11895 (35 Punten)
In de landen:
be  Piek: 16 / Weken: 1 (V)
  Piek: 4 / Weken: 16 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03J'ai gardé l'accentBarclay
71 249 M
Single
7" EP
1968
3:05Son grand numéro [Édition double]Abilene
498229 2
Album
CD
20/11/1998

Mireille Mathieu   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mon crédo02/04/1966811
La dernière valse28/10/1967513
Je ne suis rien sans toi30/03/1968161
Una canzone06/07/1968181
Ensemble21/12/1968152
Hinter den Kulissen von Paris24/05/196959
La première étoile05/07/1969182
Tarata-Ting, Tarata-Tong06/12/1969193
Acropolis adieu27/11/1971618
La Paloma ade10/11/1973311
Santa Maria de la mer23/12/1978243
Together We're Strong (Mireille Mathieu & Patrick Duffy)26/03/198349
Don't Talk To Me Of Love (Mireille Mathieu et Barry Manilow)26/04/1986185
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Une vie d'amour - Best Of 3CD25/10/20141304
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 6)

vancouver
Member
****
ja da kannte Madame Mathieu aus dem Vollen schöpfen und Töne schmettern

Der_Nagel
Member
***
streckenweise ein ziemlicher Schmachtfetzen, spricht mich weniger an – 2.75…

southpaw
Member
***
Keine Single in Frankreich, oder weshalb kein Hit? Kein Meisterwerk.

fleet61
Member
****
... gut ...

sanremo
Member
****
o.k.

oldiefan1
Member
****
Mireille's Stimme rettet den 4*
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.