Login
België (Vlaanderen)

The Chieftains with The Corrs - I Know My Love

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Trad.
Paddy Moloney
Producer:Paddy Moloney
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Tears Of StoneBMG
09026 68968 2
Album
CD
1999
3:53Die Hit-Giganten - Best Of KelticaSony
88765435242
Compilatie
CD
16/01/2015

The Corrs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams01/08/1998Tip: 14 
Breathless29/07/20001713
Irresistible11/11/2000Tip: 3 
Give Me A Reason07/04/2001Tip: 9 
Would You Be Happier?27/10/2001Tip: 5 
Summer Sunshine22/05/2004462
Angel18/09/2004Tip: 17 
Bring On The Night21/11/2015Tip: 78 
Stay06/02/2016Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Talk On Corners08/08/1998540
Forgiven, Not Forgotten13/03/1999433
Unplugged27/11/1999239
In Blue22/07/2000229
Best Of The Corrs27/10/2001516
Borrowed Heaven05/06/2004621
Home01/10/20051412
Dreams - The Ultimate Corrs Collection09/12/2006942
White Light05/12/20153213
Jupiter Calling18/11/2017305
 

The Chieftains   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Long Black Veil20/05/1995403
Tears Of Stone03/04/1999374
The Wide World Over30/03/2002481
San Patricio (The Chieftains feat. Ry Cooder)20/03/2010484
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Kanndasdennsein
Member
*****
Knappe 5. Wenn auch nicht die originellste Darbietung der Corrs, geht der Track als einer der wenigen des Albums "Years Of Stone" zumindest schnell ins Ohr und ist ein wenig flotter.

drogida007
Member
****

#37 UK...3,9.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.