Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Somewhere

Cover Tom Waits - Somewhere
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1979
7" Single Asylum K 12347 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Somewhere
2.Red Shoes By The Drugstore
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Blue ValentineAsylum
6E-162
Album
LP
1978
SomewhereAsylum
K 12347
Single
7" Single
1979
3:33Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 6)

Dino-Canarias
Member
****
Recht gut und durchaus auch ein wenig berührend, was den
Text angeht....

4 +

Der_Nagel
Member
**
So wie er hier singt, passt die Darbietung besser zu Beauty And The Beast – gefällt mir gar nicht, 2*…

alleyt1989
Member
*
Awful song. He sounds like Oscar the Grouch.

naamloos
Member
*****
Waarschijnlijk is dit één van de wonderlijkste uitvoeringen van het beroemde Somewhere uit The West side story. Deze versie kan mij wel boeien vandaar mijn 5 sterren voor deze versie van Tom.

remember
Member
****
Der West Side Story Klassiker und der versoffene Waits. Eine interessante Adaption.

longlou
Member
*****
Ein Lied, das auch sehr schnell nur schmalzig interpretiert werden kann. Hier ist es pure Sehnsucht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.