Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Kentucky Avenue

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:47Blue ValentineAsylum
6E-162
Album
LP
1978
4:27Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Dino-Canarias
Member
*****
Ha, ha, da spricht wohl ein Tom Waits Novize, hab ich auch
vollstes Verständnis für, ging mir auch nicht anders bei
meinem 1. musikalischen Date mit ihm.....wie so vieles im
Leben, alles eine Sache der Gewohnheit!:)

Sehr, sehr gut erzählt von ihm hier.

Knappe 5.
Laatst gewijzigd: 02/06/2015 00:13

remix1970
Member
*
Gefällt mir nicht der Gesang. Das Klavier geklimpere finde ich auch nicht gut.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.