Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The XX - Stars

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:The XX [-2009]
Producer:The XX [-2009]
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:23XXXL / Young Turks
YT031CD
Album
CD
14/08/2009
4:23XXXL / Young Turks
YT031LP
Album
LP
14/08/2009

The XX   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands27/02/2010162
Angels28/07/2012293
Reunion24/11/2012Tip: 30 
Chained01/12/2012471
Fiction29/06/2013Tip: 42 
On Hold26/11/20161118
Say Something Loving14/01/2017Tip: 4 
I Dare You24/06/2017Tip: 5 
Dangerous03/02/2018Tip: 26 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
XX19/09/2009977
Coexist15/09/2012142
I See You21/01/2017187
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 14)

sbmqi90
Member
*****
Hier ist der Zwiegesang der Beiden wieder sehr schön anzuhören. Ja, der Song ist großteils verhalten, aber das passt perfekt zum Song und zu der Tatsache, dass "Stars" der letzte Song des Albums ist und den Hörer sanft verabschiedet.

sophieellisbextor
Staff
*****
Un son épuré dans lequel The xx excelle.

Musikfreund1992
Member
******
Wunderschön!! Toller song, tolle Lyrics --> 6-

fabio
Member
****
gut

Widmann1
Member
****
Ich trau mich auch nicht die erste 3 zu vergeben.

bluezombie
Member
****
Liking the guitar work on this and the vocals fit well to the mood.

kravitz182
Member
****
eher ermüdend als sehr interessant

Dino-Canarias
Member
****
Na ja, auch hier find ich die Gesangsleistung dann doch etwas
ermüdend....

gherkin
Member
******
The XX zijn sterren voor iedereen die van dit soort bedwelmend mooie muziek houdt.

AllSainter
Member
****
Nice end.

King Peos
Member
****
nicht wirklich eingängiger, aber gelungener Abschluss des Albums. 4+

Hijinx
Member
****
Some very cool guitar twangs on this track.

toolshed
Member
******
Ein wunderschöner Song!

felixman
Member
****
Guter, aber etwas verhaltener Closer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.