Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Psyche (Flash Treatment)

Cover Massive Attack - Psyche (Flash Treatment)
Cover

Nummer

Jaar:2009
Label:VIRGIN
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Robert Del Naja
Grant Marshall
Neil Davidge
Martina Topley Bird
Producer:Robert Del Naja
Neil Davidge
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:10/10/2009 / Piek: 17 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 17 (V)

Tracks

05/10/2009
Promo - CD-Single Virgin - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Psyche (Flash Treatment)
  3:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Splitting The AtomThe Vinyl Factory
VF006
Single
7" Single
02/10/2009
3:48Psyche (Flash Treatment) [Promo]Virgin
-
Single
CD-Single
05/10/2009
3:24Heligoland [Limited Edition]Virgin
6094662
Album
CD
05/02/2010
3:24Heligoland + 100th Window [2CD Originals]EMI
0849032
Album
CD
09/09/2011

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998425
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.69 (Reviews: 13)

southpaw
Member
****
Sehr speziell auf jeden Fall.

Trekker
Member
******
Hypnotisch.

Hijinx
Member
****
This is a very cool track which is helped by being the shortest on the album. 4.5

Getharda
Member
******
Überragende Nummer, gute 6*.

Musikgurrmong
Member
******
Gerade erst diese EP entdeckt. Wunderschön und fast an alte Zeiten anknüpfend! Die Version, die auf "Heligoland" zu hören ist, finde ich dagegen eher enttäuschend.
Laatst gewijzigd: 31/10/2010 14:09

toolshed
Member
******
Einfach nur grandios!

remember
Member
***
Die Gitarrenloops sind fantastisch..sonst ein weiterer trister Moment ihrer 20 jährigen Karriere.
Laatst gewijzigd: 18/07/2012 21:42

Blackbox!
Member
****
Geht noch so.Habe etwas mühe damit.

0%
Member
****
Nicht übel!

gherkin
Member
*****
Zeer bevreemdend, maar wel een mooi nummer. Hoe meer ik het hoor, hoe beter ik het vind.
Laatst gewijzigd: 24/02/2011 20:58

urs2222
Member
***
...ist mir zu abgehoben...

Der_Nagel
Member
*****
Van Rivers & The Subliminal Kid Remix: erinnert anfangs doch sehr an 'Underwater love' von Smoke City...sehr sphärische, beruhigende und entspannte neue Electro-Scheibe des britischen Duos - knappe 5*...

Miraculi
Member
*****
Track auf der SPLITTING THE ATOM E.P. - dort inkl. Vocals von Martina Topley Bird & im Van Rivers & The Subliminal Kid Remix - geheimnisvoll bewegt sich dieser nächtliche Song auf einem Kahn in nebelumflossenen Gewässern - sehr anhörbar und atmosphärisch.

Und jetzt tatsächlich auch mit spooky Clip - größter Bettlaken-Alarm ist angesagt:

http://www.tape.tv/vid/103317
Laatst gewijzigd: 05/05/2010 18:42
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.