Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Ain't That Just Like A Woman

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Claude Demetrius
Fleecie Moore
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live2:3716 All-Time Rock Hits 9All-Time
ATM 099
Compilatie
CD
1992
2:32Ain't That Just Like A WomanKoch
1421.2005-2
Album
CD
1994
2:42Live 1973Universal
ONN 52
Album
CD
1996

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Windfee
Member
****
so kennt man ihn gar nicht - zur Abwechslung mal ein richtig braver Song von ihm, ein fast schon swingender Soulbluestitel mit gutem Saxspiel, das ist richtig gut und wenn als Interpret nicht ausdrücklich Alice Cooper auf der CD vermerkt wäre, würd' ich's nicht glauben... 4+

fleet61
Member
****
... da gefällt er mir noch ziemlich gut ...

klamar
Member
****
... ein normaler Rock'n'Rolll aus der absoluten Frühzeit der Band ... völlig ungewohnt, aber dennoch gut ...

edit: ist nicht Alice Cooper (s.o.) - der Song ist trotzdem gut ...
Laatst gewijzigd: 30/07/2019 22:59
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.