Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Slang

Cover Def Leppard - Slang
Cover

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Phil Collen
Joe Elliott
Producer:Def Leppard
Pete Woodroffe
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
se  Piek: 57 / Weken: 1

Tracks

1996
7" Single Bludgeon Riffola LEPJB15
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slang
  2:42
2.Animal (Live Acoustic Version)
3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37Slang [Strictly Limited Edition]Mercury
532 493-2
Album
CD
13/05/1996
2:42SlangBludgeon Riffola
LEPJB15
Single
7" Single
1996
SlangMercury
532 486-2
Album
CD
1996
2:37Best Of [Deluxe Edition]Mercury
986 851-1
Album
CD
29/11/2004
2:38Rock Of Ages: Definitive CollectionMercury
9829356
Album
CD
17/05/2005
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 16)

bussibšr
Member
***
Ausreichendes Lied. Damals haben wir noch unsere Tonträger gegenseitig auf Cassetten überspielt. War eine tolle Zeit.

drogida007
Member
***

Gefällt mir nicht.

Der_Nagel
Member
***
abgerundete 3.5 für diese 90’s Rocknummer…

stand im Mai 1996 auf #17 in den UK-Charts…

Widmann1
Member
***
Eher blöd

spatz-98
Member
*****
Nicht ihr bestes. Reicht dennoch zur Fünf.

CDN: #30, 1996
USA: -

nicevoice
Member
**
Beklagenswert

NachoGhez
Member
*
Horrible

Dino-Canarias
Member
***
Find ich ehrlich gesagt dann doch ziemlich schwach....

3 +

Werner
Member
****
...spezieller Slang...

Topbart
Member
*****
1e single van het gelijknamige album uit mei 1996. Een heerlijke rocksong met een lekkere gitaarrif. Het enige nadeel is dat het nummer zo kort is. Het duurt nog geen 3 minuten. Werd geen hit in Nederland!!

BeansterBarnes
Member
****
Peaked at #90 in Australia, 1996.
15/05/2006 14:05
MŲnch
Member
*****
ich weiss nicht was es ist, aber der song hat irgendwas geiles! die gitarren, den gesang, fragt mich nicht!=)
Laatst gewijzigd: 22/12/2010 22:14
16/07/2005 20:11
southpaw
Member
***
# 17 in GB im Frühling 1996. Danke für nichts.
16/06/2005 15:43
Sacred
Member
***
Sorry - ich finds ziemlich belanglos.
16/05/2005 19:44
Falcofreak
Member
*****
Dieser Song von Def Leppard rockt auf der ganzen Linie! Kurz, dafür umso intensiver.
15/06/2004 23:10
Rewer
Crew
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.