Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Joss Stone with Jamie Hartman - Stalemate

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Joss Stone
Jamie Hartman
Camilla Boler
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:18Colour Me Free!Virgin
4580182
Album
CD
30/10/2009
4:17The Best Of Joss Stone 2003-2009Virgin
0710462
Album
CD
30/09/2011

Joss Stone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fell In Love With A Boy03/04/2004Tip: 16 
You Had Me09/10/20042111
Right To Be Wrong18/12/2004Tip: 2 
Spoiled19/03/2005Tip: 6 
Don't Cha Wanna Ride?16/07/2005Tip: 10 
Tell Me 'Bout It24/02/2007Tip: 2 
Tell Me What We're Gonna Do Now (Joss Stone feat. Common)12/05/2007Tip: 14 
The Best Thing About Me Is You (Ricky Martin feat. Joss Stone)22/01/2011Tip: 39 
Somehow20/08/2011Tip: 44 
Karma12/11/2011Tip: 63 
While You're Out Looking For Sugar30/06/2012Tip: 43 
Teardrops22/09/2012Tip: 72 
My Love Goes On (James Morrison feat. Joss Stone)02/02/2019Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Soul Sessions14/02/2004743
Mind Body & Soul02/10/2004353
Introducing Joss Stone17/03/2007520
Colour Me Free!14/11/2009507
LP106/08/2011127
The Soul Sessions Vol 228/07/20122514
Water For Your Soul08/08/2015277
 

Jamie Hartman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Kamala
Member
****
...mehr Hartmann als Stone - nettes Duett...

Widmann1
Member
****
Gutes Duett, das mir lieber ein Solo wäre, die kratzige Stimme von Jamie Hartman finde ich eher störend.

Redsonnya
Member
*****
Wunderschöner Song, und diese verletzten, krächzenden Stimmen, die tragisch gut miteinander harmonieren. Schmelz... Die Anastacia Version gefällt mir allerdings noch einen Deut besser.

Musicfreak
Member
****
Interessante Stimme. Mag ich noch. Aber der Song an sich...hmmm...mittelmässig. Etwas zu sehr in Richtung Weichspüler-Radio-Pop. 3.5+

AllSainter
Member
****
Ziemlich gut.

remember
Member
***
dieses Duett muss ich nicht haben..

southpaw
Member
*****
Das liegt natürlich ganz auf meiner Linie. Warum? Selbst anhören.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.