Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Obie Trice feat. Xzibit - Ride & Smoke

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi08/02/1997Tip: 9 
X31/03/2001399
Multiply30/11/2002472
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Restless03/03/20011915
Man vs. Machine12/10/2002157
Weapons Of Mass Destruction25/12/2004719
 

Obie Trice   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Got Some Teeth08/11/2003Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Round's On Me26/08/2006942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)
19/06/2004 14:47
50timm
Member
*****
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.