Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - Fifteen Floors

Cover Balthazar - Fifteen Floors
Cover

Nummer

Jaar:2009
Label:MUNICH
Distributeur:MUNICH
Muziek/Tekst:Maarten Devoldere
Jinte Deprez
Producer:Maarten Devoldere
Jinte Deprez
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:26/12/2009 / Piek: 19 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 19 (V)

Tracks

30/11/2009
Promo - CD-Single Munich - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fifteen Floors (Single Version)
  3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Single Version3:53Fifteen Floors [Promo]Munich
-
Single
CD-Single
30/11/2009
4:40ApplauseMunich
MRCD 314
Album
CD
19/03/2010
4:40Life Is Music 2010.1Universal
532.713-8
Compilatie
CD
23/04/2010
4:41De Afrekening 48Play It Again Sam
4420.A001.023
Compilatie
CD
17/05/2010
4:41Humo's Top 2010EMI
9182972
Compilatie
CD
17/12/2010
»» alles tonen

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
Fever17/11/2018471
Entertainment17/11/2018Tip 
I'm Never Gonna Let You Down Again19/01/2019Tip: 4 
Wrong Vibration26/01/2019Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101373
Rats20/10/2012168
Thin Walls04/04/20152111
Fever02/02/2019120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Der_Nagel
Member
****
belgischer Indie Pop(rock) – anständig vorgetragenes Stück – 3.75…

MUSICBOJ
Member
***
♥ Niet mijn favoriet soort muziek!!

gherkin
Member
*****
Na een kleine stilte is Balthazar helemaal terug en gelukkig maar trouwens, met Fifteen Floors hebben ze alvast het niveau van hun vorige singles opnieuw gehaald.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.