Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Whigfield - No Doubt

Cover Whigfield - No Doubt
CD-Single
Off Limits OFF 066
Digital
Off Limits OFF067

Nummer

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2009
CD-Single Off Limits OFF 066 (BMG)
09/12/2009
Digital Off Limits OFF067 (BMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Doubt (Original Radio Edit)
3:10
2.No Doubt (Original Instrumental)
3:10
3.No Doubt (Karaoke Version)
3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Original Radio Edit3:10No DoubtOff Limits
OFF 066
Single
CD-Single
2009
Original Instrumental3:10No DoubtOff Limits
OFF 066
Single
CD-Single
2009
Karaoke Version3:10No DoubtOff Limits
OFF 066
Single
CD-Single
2009

Whigfield   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Saturday Night21/05/1994149
Another Day01/10/1994323
Think Of You03/06/19951212
Big Time19/08/1995295
Sexy Eyes18/05/19963011
Gimme Gimme14/12/1996Tip: 7 
How Long (Sannie)05/03/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

MichaelSK
Member
****
der Versuch an einer Ballade, finde ich ganz o.k.

Miraculi
Member
****
Mal wieder was neues und schmusiges (zum Fest?) - das Buko-Mädchen, das nur einen Wochentag kennt - erscheint urplötzlich wieder mit diesem niedlichen Lied auf der Bildfläche - und es weiß ganz gut zu gefallen ... ich merks, die Jahreszeit macht milde.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.