Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stumpus Maximus And The Good Old Boys - Release Me

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33RocketBludgeon Riffola
872 431-1
Single
12" Maxi
30/01/1989
3:31RocketMercury
872 430-7
Single
7" Single
29/05/1989
3:33Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
3:31Hysteria [30th Anniversary Super Deluxe Box]Phonogram / UMC
5756093
Album
CD
04/08/2017
3:31CD Collection Volume 1 [Limited Edition]Bludgeon Riffola / Phonogram / UMC
5777358
Album
CD
01/06/2018

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Werner
Member
***
Definitiv ein schräges Cover unter noch schrägerem Namen.

Rewer
hitparade.ch
***
...der Schluss rettet den 3. Stern... haha, wie schräg!...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.