Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kane feat. Ilse DeLange - High Places

Cover Kane feat. Ilse DeLange - High Places
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Dinand Woesthoff
Producer:Dinand Woesthoff
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 13


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:57No SurrenderKane
272156-9
Album
CD
27/11/2009
4:57No Surrender [Platinum Edition]Kane
27478-6
Album
CD
24/09/2010
3:44Hitzone 56EMI Catalogue Marketing
0942612
Compilatie
CD
31/01/2011
3:44Singles OnlyKane
276115-6
Album
CD
11/03/2011
3:44Knuffelrock 2012 [Jubileum-Editie]Sony
88697937642
Compilatie
CD
07/05/2012

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Kane   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rain Down On Me (TiŽsto Remix)24/01/2004120
Can You Handle Me26/06/2004Tip: 2 
Something To Say21/05/2005333
Fearless06/08/2005Tip: 7 
All I Can Do26/11/2005Tip: 9 
Believe It01/04/2006Tip: 8 
Shot Of A Gun19/04/2008Tip: 2 
Come Together13/10/2012Tip: 29 
I Love This City09/02/2013Tip: 43 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What If13/03/20042418
Fearless28/05/2005920
Everything You Want17/05/2008258
No Surrender12/12/2009891
Come Together01/12/2012644
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.58 (Reviews: 12)

Widmann1
Member
****
Schöne, aber etwas langweilige Ballade.

drogida007
Member
****

Hier klingen wieder ruhigere Töne, was mir auch gut gefällt.

gherkin
Member
****
Mooi nummertje.

Topbart
Member
***
3 sterren waard, niet meer

naamloos
Member
**
Ik ga niet uit mijn dak van dit nummer.

super50hmtv
Member
***
Mwahh....

Supersok
Member
****
helemaal geen verkeerde ballad van Kane en Ilse de Lange

SportyJohn
Staff
****
...beetje saai en slaapverwekkend.... ik verwacht elk moment ruige gitaren, maar ze komen niet !

Der_Nagel
Member
***
langweilig dahinplätschernde Ballade, kein eigentlicher Spannungsbogen erkennbar – will heissen immer gleich langweilig – 3*…

RV
Member
****
Totnogtoe geef ik maar vier sterren, want deze tweede samenwerking tussen Kane en Ilse DeLange klinkt me een beetje te saai. Ik hoor liever een wat ruiger rocknummer tussen de ballads door!
Laatst gewijzigd: 02/11/2010 18:22

DeejayDave
Member
****
Na het ruige "Scream", dat genadeloos flopte, komt Kane nu weer met een rustige plaat op de proppen. Slimme keuze aangezien al hun laatste hits niet echt in de categorie rockplaten vallen. Top dat Ilse DeLange haar stem leent aan dit project, dat maakt het toch nog verniewend.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.