Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - Chicago

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Tom Findlay
Andy Cato
Producer:Groove Armada
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:22VertigoJive
82876535802
Album
CD
04/08/2003
Live - Brixton academy, 14.12.20026:29FM4 Frequency "Your Festival Radio"EMI
4730192
Compilatie
CD
05/07/2004
7:22Greatest HitsColumbia
88697185082
Album
CD
26/10/2007
6:3310Year Story - From The Vaults 1997-2007Columbia
88697185072
Album
CD
09/11/2007
7:22Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88697738452
Album
CD
23/07/2010
»» alles tonen

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Musikgurrmong
Member
****
Schließe mich den Kommentaren an, für mehr als eine gute 4 reicht's bei mir allerdings auch nicht.
22/09/2007 03:38
FunkyDuke
Member
****
Jep, sehr entspannender spaciger und nicht allzu einschläfernder Chillout Lounge. Für mich nur ne abgerundete 4,5, da etwas repetitiv.
Laatst gewijzigd: 22/09/2007 03:39
24/06/2004 03:00
Musicfreak
Member
*****
Der Opener ihres zweiten Albums "Vertigo". Grooved und entspannt zugleich. Wie eine Fahrt durch den Kosmos in einem Massagestuhl ;-)
Laatst gewijzigd: 27/04/2006 19:21
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.